Γιώργος Τσάκας: Ο νικητής του Big Brother ξεσπά – «Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου»

Ο Τσάκας ο νικητής του Big Brother, το 2001 κατά κόσμον Γιώργος Τριανταφυλλίδης, μίλησε στη Δήμητρα Δάρδα και την εφημερίδα Political για τη ζωή του σήμερα. Ο ίδιος κατακεραύνωσε τη δεύτερη σύζυγό του.

«Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου. Εκείνη με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους. Εργάστηκα σκληρά για να ορθοποδήσω και να προσφέρω στην οικογένειά μου μια άνετη ζωή, όμως πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη» καταγγέλλει ο Γιώργος Τσάκας.

«Είχε δημιουργήσει έναν άλλον κόσμο διαφορετικό που συνειδητοποίησα σε βάθος χρόνου και τρόμαξα. Ζήτησα διαζύγιο και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αυτή μεταμορφώθηκε. Με έτρεχε στα δικαστήρια και, όπως προείπα, τη γλώσσα δεν τη γνώριζα – σε αντίθεση με εκείνη που είχε μεγαλώσει εδώ – και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τη σχέση του με τα παιδιά του, ο Τσάκας εξομολογήθηκε: «Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου. Ήταν θάνατος. Ο μοναδικός τρόπος να τα συναντήσω ήταν παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού και αρνιόμουν. Τα παιδιά με αγαπούσαν, αλλά δεν επιτρεπόταν νομικά ούτε έξω από το σπίτι τους να σταθώ».

Όσο για την νέα του σύντροφο, Μαρίνα Κοβουσιάδη, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης είπε: «Αν δεν ήταν το Μαρινάκι, το γούρι μου, να μου διαβάζει τις δικαστικές εντολές και τα νομικά χαρτιά, δεν ξέρω πού θα βρισκόμουν. Το πιθανότερο ήταν να γύριζα στην Ελλάδα και να με κυνηγούσε η αστυνομία. Χάρη σε εκείνη βλέπω τα παιδιά μου πλέον κάθε Σαββατοκύριακο και νιώθω ευτυχισμένος και τυχερός».

Δες περισσότερα στο απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Read More

And More