Θα παρουσίαζε το Big Brother

Γιώργος Τσαλίκης: O ΣΚΑΪ ακυρώνει το συμβόλαιό του

Μία νέα εξέλιξη στη σχέση του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το “Πρωινό“. Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής να είχε υπογράψει συμβόλαιο για να παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του Big Brother, ωστόσο η κίνησή του να δημοσιοποιήσει αυτή τη συμφωνία φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον ΣΚΑΪ, ο οποίος καταγγέλλει το συμβόλαιό του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε:

“Πριν από λίγη ώρα, ο Γιώργος Τσαλίκης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την ηγεσία του ΣΚΑΪ και του ανακοινώθηκε ότι το κανάλι δεν θα προχωρήσει τελικά σε συνεργασία μαζί του, γιατί θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν οι κανόνες εχεμύθειας ανάμεσα σε ένα κανάλι και σε έναν παρουσιαστή, έναν μελλοντικό συνεργάτη. 

 

Διάβασε ακόμα: Γιώργος Τσαλίκης – Θρίλερ με το Big Brother: “Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής, έχω υπογράψει 2 μήνες”

 

Ο ΣΚΑΪ ενοχλήθηκε πάρα πολύ από τη δήλωση Γιώργου Τσαλίκη, που προανήγγειλε τη συνεργασία του με το κανάλι, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις τα κανάλια ανακοινώνουν την οποιαδήποτε συνεργασία. Άρα, λοιπόν, ο Γιώργος Τσαλίκης ενημερώθηκε πριν από λίγο ότι ο ΣΚΑΪ θα καταγγείλει το συμβόλαιό του και δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε συνεργασία”. 

Read More

And More