Γιώργος Τσαλίκης: Ανακοίνωσε ότι θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother 2 – Τα πρώτα λόγια του

Ο Γιώργος Τσαλίκης επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αυστραλία, όπου είχε ταξιδέψει για συναυλίες, και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον περίμεναν οι δημοσιογράφοι για δηλώσεις. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει ο τραγουδιστής ήταν και εκείνες που αφορούσαν στη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ. Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε ότι θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother 2. 

Για τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και την παρουσίαση του Survivor: “Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, πριν φύγω, εδώ και δύο μήνες και χαίρομαι που θα ξεκινήσουμε. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιο είναι 1+1 χρόνο, είναι ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν το είπα δύσκολα το “ναι” γιατί με τον ΣΚΑΪ έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει για διάφορα project και είπε το “ναι” σχετικά εύκολα. Μου αρέσει πάρα πολύ το project, το παρακολουθούσα και πριν και σχολίαζα και το κρατήσαμε, όπως έπρεπε δηλαδή δεν έκανα δηλώσεις”.

Για τον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος ήταν ο παρουσιαστής του Big Brother 1: “Παιδιά, ο Χάρης είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και έκανε τη δουλειά του με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια. Δεν με φοβίζει κάτι, εμένα μου αρέσουν οι προκλήσεις… Νιώθω ασφάλεια, γιατί με τους ανθρώπους που μίλησα στον ΣΚΑΪ υπήρξαν οι διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει και θα φροντίσω να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο”.

Δες το βίντεο από το Πρωινό και τις δηλώσεις στη Βασιλική Μπασιούρα:

Read More

And More