Γιώργος Τσαλίκης: Αποκαλύπτει τι έκανε στην πρεμιέρα του Big Brother- «Τι να πω στον Γκουντάρα; Ότι τα social media θέλουν τον Τσαλίκη;»

Ο Γιώργος Τσαλίκης πήρε λίγο τον χρόνο του και απείχε από τα media και τις συνεντεύξεις, ύστερα από τη δικαστική διαμάχη του με τον ΣΚΑΪ, εξαιτίας του Big Brother. Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής να είχε υπογράψει να βρίσκεται στο τιμόνι του reality, ωστόσο τελικά είδαμε στη θέση του τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα. 

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Γιώργο Τσαλίκη στην παρουσίαση προγράμματος «Ξεκινάμε μαζί» για τον Δήμο Περιστερίου, με τον γνωστό τραγουδιστή να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αυτή η αποχή έγινε λόγω μιας διαμάχης με τον εαυτό μου, δεν θέλω να βγαίνω συνεχώς και να λέω τα ίδια πράγματα, δεν θέλω να είμαι κουραστικός. Το Big Brother όταν έκανε πρεμιέρα, είχα κανονίσει με τους κουμπάρους μου και πήγαμε σε ένα rooftop στο κέντρο της Αθήνας. Γιατί σίγουρα μου πέρασε από το μυαλό ότι εκείνη την ώρα εγώ θα ήμουν κάπου αλλού και ήθελα αυτή η σκέψη να τη διώξω με μια πολύ ωραία θέα. 

Είδα λίγο Big Brother αλλά μη με ρωτάτε πώς μου φάνηκε. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Αν μπορούσα να βάλω έναν τίτλο γενικά στη φάση “Big Brother – ΣΚΑΪ” θα σας έλεγα… Όλα Λάθος! Όπως το είδα στο προϊόν όλα λάθος! Όχι δεν έχω μιλήσει με τον Γρηγόρη και την Νάταλι, δεν έχω κανέναν λόγο να μιλήσω. Τι να τους πω; Ότι τα social media θέλουν τον Τσαλίκη; Δεν με αφορά καθόλου. Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή τους».

 

Read More

And More