Γιώργος Τσαλίκης για τη διαμάχη με τον ΣΚΑΪ: “Υπάρχουν κομμάτια του παζλ που δεν γνωρίζετε ακόμα”

Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεκίνησε τις καλοκαιρινές συναυλίες του στη χώρα μας και η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” τον συνάντησε στο κηποθέατρο Παπάγου, μετά το τέλος της πρώτης συναυλίας. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη διαμάχη του με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του Big Brother, η οποία έχει πάρει τη νομική οδό.

“Είναι οι πρώτες μου ημέρες μετά την αλλαγή στο πρόγραμμά μου. Επειδή το Big Brother άλλαξε, δεν έχω προλάβει να βρω τα πατήματά μου και τι θα κάνω, γιατί είχα φτιάξει όλο μου το πρόγραμμα βασισμένο στο Big Brother μέχρι το τέλος του Γενάρη, βασισμένο στις υποχρεώσεις μου στο κανάλι. 

Έχει πάρει τη νομική οδό η υπόθεση. Ξέρω ότι θα δικαιωθώ γιατί ξέρω ότι έχω δίκιο και περιμένω αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ τις αγωγές, που αγαπώ τις εντάσεις, που αγαπώ τα δικαστήρια, δεν το έχω ξανακάνει. Αλλά μερικές φορές, πρέπει να ακολουθούμε τη νομική οδό για να βρίσκουμε το δίκιο μας, όταν μας αδικούν με τόσο άκομψο και κατάφορο τρόπο.

Επίσης, υπάρχουν κομμάτια του παζλ που δεν γνωρίζετε ακόμα, αλλά θα τα μάθετε. Θα σας εξηγηθεί ακριβώς για ποιον λόγο η αντίδρασή μου ήταν συγκεκριμένη, για ποιο λόγο μίλησα και για ποιο λόγο όλο αυτό που ισχυρίζεται το κανάλι του ΣΚΑΙ είναι κοροϊδία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More