Γιώργος Τσαλίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ – “Έχει πάρει τη νομική οδό”

Ο Γιώργος Τσαλίκης φαίνεται πως ξεκινάει δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ, ύστερα από την ακύρωση του συμβολαίου του τραγουδιστή με το κανάλι. Ο Γιώργος Τσαλίκης προοριζόταν για παρουσιαστής του Big Brother 2, κάτι που τελικά δεν πρόκειται να γίνει.

Ο ΣΚΑΪ ακύρωσε το συμβόλαιό του, γιατί επικαλείται καταστρατήγηση των κανόνων εχεμύθειας. (Δες εδώ αναλυτικά τη θέση του σταθμού).

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε το απόγευμα της Τετάρτης τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου, όπου τόνισε πως η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό: «Είμαι μια χαρά. Ήταν μια μεγάλη μέρα, όπως λένε και στο χωριό μου. Πέρα από τα τηλεοπτικά δίνουμε και Πανελλήνιες. Ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και χτύπαγε το τηλέφωνο ασταμάτητα.

Έκανα μια ανάρτηση που ήμουν αληθινός. Αυτό που έγραψα στο post είναι αυτό που θέλω να κρατήσετε. Όταν μιλάω πάντα υπάρχει λόγος και πάντα λέω την αλήθεια. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί ποτέ αυθόρμητα, με την έννοια του παρορμητισμού και της βλακείας. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συνετός. Όταν μιλάω πάντα είμαι προσεκτικός. Έχει πάρει την νομική οδό. Θα πρέπει να είμαι φειδωλός και προσεκτικός. Τις επόμενες μέρες θα τα μάθετε όλα. Θα δικαιωθώ».

 

Read More

And More