Γιώργος Τσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου του – Οι on air ευχές της Ελένης Μενεγάκη

Ο Γιώργος Τσούλης έγινε για πρώτη φορά πατέρας και η ευτυχία του δεν περιγράφεται με λόγια. Η σύζυγός του Μαριαλένα έφερε στον κόσμο με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι την περασμένη Παρασκευή και ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο γνωστός σεφ επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας στο πόστο του στην εκπομπή «Ελένη» και η Ελένη Μενεγάκη τον υποδέχτηκε με χαρά! 

«Α ρε Γιώργο! Μας τρέλανες, χαρήκαμε για σένα! Να σου ζήσει ο μπέμπης, αυτό το νέο μέλος της ολόφρεσκης οικογένειάς σου! Ένας γεννάει, όλοι χαιρόμαστε» του ευχήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Τσούλη για τον ερχομό του γιου του

 

«Είμαι τρελαμένος, δεν υπάρχουν λόγια! Εσύ με καταλαβαίνεις και ο κόσμος στο σπίτι με καταλαβαίνει. Παιδιά είναι κάτι πιο πάνω και από εμάς. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Εν τω μεταξύ δεν μου μοιάζει πολύ και λέω μήπως έχω κάνει λάθος. Ήταν να πάμε στο νοσοκομείο 5:30 το πρωί.

Έβλεπα τους άλλους μπαμπάδες να περιμένουν καθιστοί. Εγώ που να κάτσω; Ήμουν πάνω κάτω, με το που ακούω τον κωδικό μου, έπιασα έναν μπαμπά και λέω που να πάω; Μέχρι να πάω εκεί, η απόσταση ήταν τεράστια. Έχω φόρτιση. Είμαι λίγο περήφανος, έκλαιγα όταν ήμουν μόνος μου και σκεφτόμουν τι δημιουργήσαμε. Μου κόπηκαν τα πόδια όταν με ενημέρωσαν ότι η μητέρα και το παιδί είναι καλά. Ήμουν χαμένος όταν μου το έφεραν, δεν ήξερα τι να κάνω.

Δεν μου έμοιαζε και σκέφτηκα να το στείλω για DNA. Του μιλούσα και του έλεγα καλωσόρισες! Το σώμα της γυναίκας είναι θαυμάσιο, είναι μαγικό όλο αυτό. Ό,τι και αν έχω καταφέρει στην καριέρα μου, δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό το θαύμα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Τσούλης.

Read More

And More