Γιώργος Χατζηνάσιος: “Δεν ήμουν καλός πατέρας” – Τι λένε για εκείνον τα 3 παιδιά του! (Βίντεο)

Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος.

O Nίκος Χατζηνικολάου ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον καταξιωμένο συνθέτη. Μίλησαν για τη ζωή και το έργο του, η Νάνα Μούσχουρη, ο Γιάννης Πάριος, ο Μίμης Πλέσσας, η Τάνια Τσανακλίδου και άλλοι.

Ο γνωστός συνθέτης είναι παντρεμένος με την γοητευτική σύζυγό του Μαρία πάνω από 40 χρόνια και είναι ακόμα ερωτευμένοι κι αγαπημένοι. Μαζί απέκτησαν 3 υπέροχα παιδιά.

Η Άννα Χατζηνάσιου, η Ρίτα Χατζηνάσιου και ο Χρήστος Χατζηνάσιος, μίλησαν με τα πιο γλυκά λόγια για τον μπαμπά τους και συγκίνησαν τον Γιώργο Χατζηνάσιο με τα μηνύματα αγάπης. Φιλιά στο παππού τους έστειλαν και τα εγγόνια του συνθέτη!

Η Ρίτα Χατζηνάσιου είναι η μόνη από τα παιδιά του γνωστού συνθέτη που ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα της καθώς σπούδασε μουσική και ασχολείται με τη μουσική.”Ήταν ένας τρόπος για να πλησιάσω τον πατέρα μου. Γιατί η γλώσσα του πατέρα μου είναι η μουσική” είπε η Ρίτα για τον μπαμπά της! Ο Χρήστος Χατζηνάσιος είπε πόσο περήφανος είναι για τον πατέρα του γιατί έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου!

Μετά το βίντεο με τα λόγια λατρείας για τον πατέρα τους, ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον Γιώργο Χατζηνάσιο, αν ήταν καλός πατέρας.

“Δεν ήμουν καλός μπαμπάς. Ήμουν σε απόσταση.. Αν δεν ήταν η Μαρία…δεν θα μπορούσα να επικοινωνήσω με τα παιδιά. Αφού έβαλα κάγκελα. Ήμουν φυλακισμένος γιατί  την ώρα που έγραφα έμπαιναν τα παιδιά μέσα και φώναζαν”!

Δες το βίντεο

 

Για τα παιδικά του χρόνια: Ο πατέρας μου μου ήταν ένας φοβερός μουσικός. Στη γενιά μας, αν δεν γινόσουν αυτό που ήταν ο πατέρας σου δε γλίτωνες με τίποτα. Εγώ ακόμα μωρό 3 ετών, μουρμούριζα και κατάλαβε ο πατέρας μου ότι έχω έφεση στη μουσική

Τι θες να παίξεις με ρώτησε ο πατέρας μου. Βιολί ή πιάνο. Και είπα πιάνο γιατί έβλεπα τα σημάδια στο λαιμό των βιολιστών. Αλλά αυτό, το πιάνο, συνετέλεσε στο να είμαι συνθέτης. 

Read More

And More