Γιώργος Χειμωνέτος: «Ο εφέτης αποφάσισε ότι για δέκα χρόνια με κορόιδευαν, πρέπει σίγουρα να αποζημιωθώ»

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τον δημοσιογράφο, Αρτ Αντιμιάν παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Χειμωνέτος

Ο Γιώργος Χειμωνέτος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα του, τη ζωή του, το σπίτι που έχασε και το ενδεχόμενο να παρουσίαζε τη «Φάρμα».

«Τις προτάσεις θα τις συζητούσα τη στιγμή που θα γίνουν. Παλιά μου είχαν κάνει μια πρόταση για το πρώτο το Survivor, αλλά τότε γεννιόταν ο γιος μου, οπότε σιγά μην άφηνα τον γιο μου για να πάω στο Survivor. Αν μου το πρότειναν ξανά μπορεί και να το έκανα, να χάσω και κανένα κιλό», είπε αρχικά ο Γιώργος Χειμωνέτος. 

Όσον αφορά στο σπίτι που έχασε όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση, ο Γιώργος Χειμωνέτος εξήγησε: «Κερδίσαμε το πρώτο βασικό δικαστήριο που ο εφέτης πλέον αποφάσισε ότι όλα πρέπει να γυρίσουν πίσω και ότι για δέκα χρόνια με κορόιδευαν. Τώρα έχουμε μπει σε μια διαδικασία και μια σειρά από δικαστήρια μέχρι να τελεσιδικήσει. Το σπίτι δεν το έχω πάρει πίσω γιατί πρώτα πρέπει να τελειώσει αυτό το πράγμα. Πρέπει σίγουρα να αποζημιωθώ για όλο αυτό που έχει γίνει». 

«Μετά την κρίση του 2008 εγώ δεν είχα πληρώσει κάποιες δόσεις γιατί είχα κάποια προβλήματα, προσπάθησα να τα βρω με την τράπεζα αλλά εκείνοι ήθελαν στο σπίτι δεν έκαναν πίσω», πρόσθεσε ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Χειμωνέτος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στην σύζυγό του, λέγοντας: «Η σύζυγός μου είναι η δύναμή μου, είμαστε μαζί εδώ και δέκα χρόνια. Έχουμε αποκτήσει δύο όμορφα παιδάκια, περνάμε σούπερ και είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου». 

Read More

And More