Γιώργος Χρανιώτης: Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα – «Εκείνη μου έκανε το κλικ για την πατρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε την Παρασκευή 11/11 ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο γνωστός ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη Σκορδά, μεταξύ άλλων μίλησε για την σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα αλλά και τον 2,5 ετών γιο τους.

«Το “κλικ” για την πατρότητα με έκανε να το αισθανθώ η γυναίκα μου. Είπαμε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας και στη σχέση μας και αυτό ήταν το παιδί μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης. 

Και πρόσθεσε: «Το παιδί θέλει αγάπη με όποιον τρόπο και αν του τη δώσεις. Αν είχα κάνει παιδί πριν τα 40, πιστεύω δεν θα ήμουν καλός πατέρας. Δεν μπορούσα να πάρω την ευθύνη. Δεν υπήρχε στην ιδιοσυγκρασία μου να προστατεύω κάποιο έμψυχο ον. Ήταν ο εαυτός μου και θεωρούσα ότι η αποστολή μου ήταν να φροντίζω τον εαυτό μου και μέσα από αυτό να φροντίζω και τους άλλους».

Τέλος, ο Γιώργος Χρανιώτη εξέφρασε και το παράπονό του από τις νέες μανούλες, τονίζοντας: «Δεν συμφωνώ με τις γυναίκες οι οποίες με τη γέννα επιστρέφουν κατευθείαν στη δουλειά τους, γιατί πιστεύω το παιδί τους πρώτους μήνες έχει μεγάλη ανάγκη την μαμά του και πρέπει. Αν πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά της, θα προτιμούσα να παίρνει και το παιδί μαζί».

Read More

And More