Γιώργος Χρυσοστόμου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν επισκέπτεται τους γονείς του στη Ρόδο – «Είναι σκανδαλώδες»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Δευτέρα 10/6.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την υποκριτική, την πορεία του στον χώρο ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν επισκέπτεται τους γονείς του στη Ρόδο.

«Από δουλειά σε δουλειά στο θέατρο μηδενίζω. Ξεχνάω ό,τι έχει γίνει. Μπήκα στις Όρνιθες και είχα ξεχάσει ότι ήμουν πρωταγωνιστής στον Αρτούρο Ούι. Δεν είναι πολύ ευχάριστο, είναι δυσφορικό, γιατί ξεκινάω από το μηδέν. Μου αρέσει να κάνω από τον έναν ρόλο στον άλλο μεγάλες αποστάσεις, να μη θυμίζει τίποτα ο ένας με τον άλλον, αλλά μηδενίζω και μπαίνω στη θέση του μαθητή από την αρχή για μένα λειτουργεί έτσι, γιατί αν αποθηκεύω, αποθηκεύω θα βγω μετά και θα πω εντάξει δεν χρειάζεται να προσπαθήσω πολύ, το ‘χω”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου, σχολιάζοντας πως αυτό που έχει πετύχει με το να μηδενίζει είναι η ψυραιμία που έχει αποκτήσει on stage», είπε αρχικά Γιώργος Χρυσοστόμου.

Και συνέχισε: «Πολλές φορές μπορεί να με βάλουν να εκφωνήσω κάτι και να τρέμουν τα πόδια μου, αλλά αν χάσω τα λόγια μου στην Επίδαυρο μπροστά σε 12.000 άτομα δεν θα πάθω κάτι κακό. Αυτό έχει να κάνει με τις ώρες πτήσεις που έχω αποθηκεύσει, όχι με το αν έκανα επιτυχία. Είναι εμπειρία η οποία μου χρειάζεται. Παλιότερα μία κακή πρόβα με έστελνε στο σπίτι σε μαύρη κατάθλιψη”».

Αναφέρθηκε όμως και στην οικονομία που αποφάσισε να κάνει, μειώνοντας τα έξοδά του, ενώ με αφοπλιστική ειλικρίνεια εξέφρασε τη δυσκολία του να ταξιδεύει λόγω οικονομικών τα καλοκαίρια στη Ρόδο, όπου βρίσκονται οι γονείς του, κάνοντας πολλούς τηλεθεατές να ταυτιστούν, ειδικά αυτή την περίοδο.

«Είναι λίγο ακριβά. Δεν με συμφέρει οικονομικά να πηγαίνω. Έχω πάει αρκετές φορές στο Βερολίνο που μου έρχεται το 1/3”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός αναφέροντας πως θα πρέπει να πληρώνει και ξενοδοχείο στη Ρόδο αφού δεν υπάρχει χώρος για να μείνει στο σπίτι των γονιών του. “Χειμώνα δεν μπορώ να πάω εκ των πραγμάτων, το Πάσχα είναι μία πολύ ωραία εποχή αλλά είναι σκανδαλώδες το πόσο ακριβό είναι να πάω να δω τους γονείς μου. Πραγματικά είναι πάρα πολύ ακριβά. Δεν μπορώ να μιλήσω με νούμερα γιατί θα εκθέσω πράγματα αλλά με το 1/3 πήγα στο Βερολίνο και πέρασα βασιλιάς και δεν μπορώ να πάω στη Ρόδο. Είναι ντροπή αυτό“», κατέληξε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164