Γιώργος Χρυσοστόμου: Η αποκάλυψη για το απρόοπτο με τη Νάντια Μπουλέ κατά τη διάρκεια ερωτικής σκηνής

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, Ναυάγιο, για τον εθισμό του στο αλκοόλ και την ψυχοθεραπεία, ενώ αποκάλυψε απρόοπτα σκηνικά που του έχουν συμβεί στην καριέρα του.

Για την συμμετοχή του στο σίριαλ το Ναυάγιο, ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε: «Την θάλασσα δεν την φοβάμαι αλλά την σέβομαι γιατί είναι ύπουλη. Το άγνωστο με τρομάζει, με γοητεύει και λίγο αλλά πιο πολύ με τρομάζει. Οι σκηνές του πνιγμού στο Ναυάγιο ήταν πολύ φορτισμένες από την παραγωγή. Ο ρόλος μου αγαπήθηκε γιατί ήταν γλυκός και ανθρώπινος, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας. Ακόμα λαμβάνω μηνύματα στο Instagram ότι περιμένουν να με δουν σε κάποιο νησί με γένια».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός, μίλησε για το βραβείο Χορν, αλλά και τον εθισμό του στο αλκοόλ. «Το βραβείο Χορν το υποδέχτηκα με έκπληξη. Είχα αποδεχθεί ότι δεν θα συμβεί αλλά χάρηκα πολύ. Ήταν σκοτεινή περίοδος της νύχτας τότε. Όταν πήρα το βραβείο Χορν ήταν ένα φως εκείνη την περίοδο για εμένα. Διδάχθηκα ότι η υπομονή είναι μεγάλη αρετή», ανέφερε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Η νύχτα κρύβει μεγάλη γοητεία, απλά από ένα σημείο και μετά λες ”χόρτασα”, υπάρχουν και άλλες γοητευτικές μεριές. Η νύχτα είναι λίγο σαν τις Απόκριες, όλοι κάτι ντύνονται, υπάρχει και αλήθεια αλλά διαστρεβλώνεται στην διάρκεια της βραδιάς. Αλλιώς είναι στις δωδεκάμισι και αλλιώς στις τέσσερις παρά είκοσι… Θεωρώ ότι το αλκοόλ οδηγεί σε κατάθλιψη. Κάνει ένα ανέβασμα για 3-4 ώρες και μετά τα ζητάει πίσω. Έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία και τώρα είμαι σε ένα διάλειμμα. Ας πάω λίγο χωρίς τις πατερίτσες και βλέπουμε», συμπλήρωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Για απρόοπτα σκηνικά που του έχουν συμβεί στην καριέρα του σαν ηθοποιός, ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε: «Μου έχει συμβεί να μείνω μόνος μου στη σκηνή με 400 άτομα για 20 λεπτά. Στη σειρά “Αγγελική”, είχαμε ερωτική σκηνή με τη Νάντια Μπουλέ και έπρεπε να την σταματήσουμε γιατί ακουγόταν το στομάχι μας που χώνευε».

Read More

And More