Γιώργος Χρυσοστόμου: «Με κυνηγάνε οι δαίμονές μου, χρειάστηκα τη βοήθεια ειδικού»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να ξεκινήσει τη συνέντευξη με μια ερώτηση – τοποθέτηση πάνω στην  οποία ο γνωστός ηθοποιός, απάντησε ανοιχτά, αποκαλύπτοντας τις δικές του εσωτερικές «μάχες».

Είναι σαν να σε κυνηγάνε μικροί δαίμονες σε όλη σου τη ζωή και να τρέχεις να αποφύγεις…

«Είναι μία μάχη, τώρα έχω αποδεχτεί ότι θα υπάρχει. Και εγώ απλά πρέπει να είμαι λίγο πιο δυνατός γιατί μέχρι τώρα, έφαγα πάρα πολύ χρόνο. Κουράστηκα να λέω: “γιατί να υπάρχει αυτός ο δαίμονας, γιατί; “Τώρα είμαι στη φάση που λέω: “Ωραία, υπάρχει; Εγώ τι μπορώ να κάνω για να είμαι λίγο πιο δυνατός;” Εμένα οι δαίμονές μου με κυνηγάνε, μου κάνουν έναν κύκλο γύρω – γύρω. Όπως η εικόνα του Αγίου Γεωργίου, έχει έναν δράκο κάτω, με κάτι πρέπει να παλεύουμε», ανέφερε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Και συμπλήρωσε: «Οι περισσότεροι άνθρωποι εθελοτυφλούν και δεν τους κρίνω γιατί καταλαβαίνω ότι είναι αδύναμοι. Πολλοί δεν τα αγγίζουν κάποια πράγματα, εγώ βούτηξα και βουτάω στους δαίμονές μου. Με πάει και ο εαυτός μου λίγο, από τον χαρακτήρα μου, δεν τους αντιστέκομαι πια του δαίμονα», παραδέχτηκε ο γνωστός ηθοποιός.

Τέλος, ο Γιώργος Χρυσοστόμου ανέφερε πως ζήτησε τη βοήθεια ενός ειδικού: «Χρειάστηκα βοήθεια από κάποιον ειδικό και δεν είχα και ταμπού, παρόλο που αρκετός κόσμος έλεγε να μη τα λέω αυτά στην τηλεόραση», είπε ο γνωστός ηθοποιός καλεσμένος στο The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Read More

And More