Γιώργος Χρυσοστόμου: Οι δυσκολίες στα γυρίσματα της σειράς «Ναυάγιο» – «Δεν έχει τύχει να έχω ρόλους τύπου ζεν πρεμιέ»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα σειρά «Το Ναυάγιο» στην οποία πρωταγωνιστεί και αποκάλυψε γιατί απάντησε θετικά σε αυτήν την πρόταση.

«Ο ήρωας που μου προτάθηκε έχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν μπορούσαν να το χάσω γιατί μου υποσχέθηκαν και ευφάνταστα γυρίσματα, όπως και έγινε. Με τράβηξε ο ρόλος πολύ. Ο ήρωας μου είναι γλυκός και συμπαθέστατος. Ήθελα πολύ να ξανακάνω τηλεόραση και να συνεργαστώ και πάλι με το κανάλι. Όταν διαβάσαμε το σενάριο ρωτούσαμε και εμείς για το πώς θα γίνει το ναυάγιο. Κάποιες σκηνές ήταν αρκετά ‘”χορογραφημένες’”. Κάναμε αρκετά γυρίσματα και σε καράβι. 

Και στη συνέχεια, φορούσαμε χειμερινά ρούχα για να κάνουμε το γυρίσματα. Υπήρξαν και γυρίσματα μέσα στη θάλασσα και τριγύρω υπήρχαν και δύτες σε περίπτωση που δεν αντέχουμε. Υπήρχε πολύ καλή οργάνωση για το θέμα της ασφάλειας. Υπήρχαν και τσούχτρες μέσα στη θάλασσα και μας έλεγαν να προσέχουμε. Υπήρξαν 2-3 μέρες που ήταν πολύ δύσκολες λόγω ζέστης και όταν βγαίναμε έξω, επειδή ήταν τότε που η Αθήνα καιγόταν, βλέπαμε τη στάχτη», περιέγραψε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Δεν έχει τύχει να έχω ρόλους τύπου “ζεν πρεμιέ”. Θα συμβεί και αυτό. Δεν έχω παίξει πολλούς ρόλους ως ζευγάρι στο θέατρο. Στην τηλεόραση μου έχει συμβεί όμως, αρκετές φορές, όπως και τώρα με την Αναστασία Παντούση. Η χημεία είναι χημεία αλλά στο κομμάτι της δουλειάς ο επαγγελματισμός λύνει πολλά θέματα και στη συγκεκριμένη περίπτωση με βοήθησε η Αναστασία. Μας το έλεγαν πως έχουμε χημεία. Ο ρόλος μου είναι πολύ προστατευτικός».

 

Read More

And More