Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Η παρουσίαση του “Πρωινού Καφέ” ήταν κόντρα ρόλος για εμένα»

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου παραχώρησε μια σπάνια και εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν»

Η ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη παρουσίαση του Πρωινού Καφέ, για την απώλεια του πατέρα της και για την ψυχοθεραπεία. 

«Ο μπαμπάς μου ζούσε μέχρι τα 15 μου. Το κουτάκι το έχασα πριν από λίγα χρόνια με πολύ ψυχοθεραπεία. Είναι πολύ δύσκολο για ένα κορίτσι να χάνει το μπαμπά στην εφηβεία, είναι δύσκολη η όποια απώλεια. Έχω ένα βράχο μαμά σε όλα, ακόμα και στις πιο τρελές μου αποφάσεις. Ο μπαμπάς μου ήταν αδυναμία», είπε αρχικά η Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τον ANT1 στην εκπομπή «Πρωινό Καφέ», η Γιώτα Τσιμπρικίδου δήλωσε: «Όταν ήμουν στον ΑΝΤ1 έκανα μια εκπομπή υγεία και αργότερα την αντικατάσταση στον Πρωινό Καφέ, είχα ζοριστεί από την υπερέκθεση και δεν ήξερα αν όλο αυτό μου ταίριαζε. Η αντικατάσταση αυτή για εμένα ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία και για εμένα ήταν επίσης και κάτι ξένο. 

Κάποιες φορές σου έρχονται κάποιες ευκαιρίες όταν είσαι μικρός σε ηλικία. Ούτε μπορείς να αλλάξεις την ευκαιρία, ούτε μπορείς να αλλάξεις και το timing. Κρατάω την εμπειρία, κρατάω το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι με εμπιστεύτηκαν για κάτι που ήταν μεγάλο για εκείνη την εποχή, με πολύ υψηλή τηλεθέαση, αλλά για εμένα ήταν κόντρα ρόλος.

Read More

And More