Γιούλη Ηλιοπούλου για Άρη Μακρή: «Είναι καταβεβλημένος, σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Άννας Μαρίας Βέλλη»

Αναβάλλεται η θεατρική πρεμιέρα της παράστασης με τον Άρη Μακρή μετά τα δημοσιεύματα και την αναπαραγωγή που πήρε η πρώην σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Να θυμίσουμε πως η γνωστή youtuber αναφέρθηκε σε πρώην σύντροφό της ο οποίος την κακοποιούσε, χωρίς ωστόσο να  αποκαλύπτει το όνομά του. Στο διαδίκτυο κάποιοι «φωτογράφησαν» τον Άρη Μακρή, ο οποίος στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Τα σχόλια και η αναπαραγωγή του θέματος έκανε τον θεατρικό θίασο να «παγώσει» την πρεμιέρα της παράσταση, «Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια».

Περισσότερα αποκάλυψε η παραγωγός, Γιούλη Ηλιοπούλου στο «Καλύτερα δε γίνεται»…

«Αναβάλαμε την πρεμιέρα για τις 24 Μαρτίου. Δεν ζήτησε την αναβολή ο Άρης Μακρής, αλλά επειδή βρισκόμασταν σε γενικές δοκιμές και υπήρχαν κάμερες έξω από τις πρόβες, ο Άρης Μακρής ήταν πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν μπορούσε να προσέλθει στις γενικές δοκιμές», ανέφερε η Γιούλη Ηλιοπούλου.

Όσο για το ενδεχόμενο να μείνει εκτός παράστασης ο Άρης Μακρής: «Αυτό εξαρτάται από τις εξελίξεις. Κι εγώ και οι συνεργάτες μου όλοι είμαστε πάρα πολύ ευαίσθητοι με αυτό το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί και είμαστε κάπου στη μέση»

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις επόμενες κινήσεις του ηθοποιού: «Σκέφτεται πως θα αντιδράσει σε όλο αυτό. Σκέφτεται να κινηθεί νομικά εφόσον συκοφαντείται. Αυτή τη στιγμή είναι καταβεβλημένος», τόνισε η Γιούλη Ηλιοπούλου στον Alpha.

Read More

And More