Γιούλη Τσαγκαράκη – Παράδεισος των Κυριών: «Κατάλαβα αμέσως γιατί με κάλεσαν γι’ αυτόν τον ρόλο»

Η Γιούλη Τσαγκαράκη, η τηλεοπτική Σύρμω από την επιτυχημένη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15/3 καλεσμένη στο “The 2Night Show”. Μέσα σε όλα, μίλησε για την ηρωίδα που υποδύεται, αποκαλύπτοντας πως κατάλαβε από την πρώτη στιγμή τον λόγο που την κάλεσαν για τον συγκεκριμένο ρόλο.

«Στον “Παράδεισο των Κυριών” είμαστε στο 1964, η κυρία Σύρμω είναι μια κυρία από την επαρχία. Είναι σκληρή γυναίκα αλλά δεν παζαρεύει τα πιστεύω της. Έχει έρθει στην Αθήνα να βοηθήσει τα παιδιά της. Προσπαθεί συνέχεια να τα προφυλάξει από τα δυτικά πρότυπα, κυρίως την κόρη της. Είναι συνέχεια ένα ραντάρ.

Αυτόν τον ρόλο όταν τον διάβασα, ένιωσα ότι μπορώ πιο εύκολα να τον κάνω. Κατάλαβα αμέσως τον λόγο που με κάλεσαν, έχει αυτή την ευκολία που μπορώ να βγάζω σε αυτούς τους ρόλους, αυτές τις στριφνές. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα το καθημερινό. Βούτηξα για τα καλά. Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα» είπε η Γιούλη Τσαγκαράκη για τον ρόλο της στον “Παράδεισο των Κυριών”.

Read More

And More