Globetrotters: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του τελικού! Video

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός της ταξιδιωτικής εκπομπής του STAR Globetrotters! Μετά από μια σύντομη ξεκούραση, οι 6 ταξιδιώτες επέστρεψαν στην Αθήνα και συναντήθηκαν με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο κτήμα Santa Maria, όπου μοιράστηκαν τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν, τις πιο αστείες, αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές τους, αγωνιώντας για το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους.

Οι παίκτες, Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη, Στέλιος και Μιχαήλ Κρητικός, Χρήστος Μπάρκας και Παντελής Βουρός, διεκδίκησαν τον τίτλο των νικητών του Globetrotters, ωστόσο μόνο ένα ζευγάρι κατάφερε να νικήσει! Φυσικά αυτοί δεν ήταν άλλοι από τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη, οι οποίοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και μας έκαναν να ξεκαρδιστούμε με τους επικούς καβγάδες τους!

Ο Χάρης με την Αντελίνα κέρδισαν 30.000 ευρώ, τα οποία και θα προσφέρουν στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων. Τα άλλα δύο ζευγάρια κέρδισαν από 10.000 ευρώ τα οποία με τη σειρά τους θα διαθέσουν σε κάποιο άλλο ίδρυμα της επιλογής τους.

Συγχαρητήρια Χάρη και Αντελίνα!

Read More

And More