Γλυφάδα: «Η Μαρία Καρνέση κρύφτηκε κάτω από ένα γραφείο» – Σοκαριστική μαρτυρία στο Live News

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της τριπλής δολοφονίας μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα από τον 76χρονο Αιγύπτιο, με τις Αρχές να αναζητούν το κίνητρο που όπλισε το χέρι του δράστη.

Το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο παρουσιάζει μία αποκαλυπτική μαρτυρία για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό της Δευτέρας με τον δράστη και τα τρία του θύματα.

Η μαρτυρία για τη Μαρία Καρνέση αναφέρει: «Κατευθείαν από πάνω ξεκίνησε. Κατέβηκε η κυρία Μαρία, ο Θεός να την συγχωρέσει, κάτω τρέχοντας και φώναζε “βοήθεια, πεθαίνω” και κράταγε κάτι μαύρο. Δεν θυμάμαι αν ήταν τσάντα ή τηλέφωνο κομμένο. Δεν θυμάμαι γιατί έτρεχε η γυναίκα και από πίσω έτρεχε εκείνος Την πυροβόλησε όταν ήταν κάτω από το γραφείο, όχι όταν ήταν πάνω στο γραφείο. Η κυρία Μαρία είχε έρθει και είχε κρυφτεί κάτω σε εμάς και την πυροβόλησε σαν χαριστική βολή. Αλλά η κυρία Μαρία είχε κατέβει εδώ και ζητούσε βοήθεια και πήγε και κρύφτηκε στα γραφεία εκεί του operation».

«Πρώτα πυροβόλησε την κυρία Μαρία, πυροβόλησε τον Αντώνη και τρίτο τον Κουκουλάρη. (Πρώτα) Είχε ανέβει επάνω, τον έδιωχνε η κυρία Μαρία, του φώναζε “θα φωνάξω την αστυνομία”, τις φωνές τις ακούγαμε. “Θα φωνάξω την αστυνομία” και από εκεί και πέρα πυροβόλησε την πόρτα της γιατί την κλείδωσε την πόρτα της η κυρία Μαρία. Πιστεύω με αυτήν είχε τη διένεξη (σ.σ με την Μαρία). Ο Βλασάκης δεν νομίζω ότι… μπορεί να την βοήθαγε την Μαρία. Ό,τι έγινε, έγινε από τις 9 η ώρα μέχρι τις δέκα παρά 10. Δεν την πήρε η κυρία Μαρία την αστυνομία, την αστυνομία την πήραν άλλοι. Δεν κινδυνεύσαμε εμείς πολύ, δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κανέναν από εμάς. Αφού της έδωσε την χαριστική βολή, έφυγε κατέβηκε κάτω στο υπόγειο και αυτοκτόνησε».

 

Read More

And More