Στο T-live

Γλυφάδα: Η σύζυγος του καπετάνιου πριν μάθει για το μακελειό – «Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει, αχ Παναγία μου!»

Το άγριο μακελειό στη Γλυφάδα με θύματα την ιδιοκτήτρια γνωστής ναυτιλιακής εταιρίας, Μαρία Καρνέση, τον σύζυγο της αδελφής της και έναν 75χρονο καπετάνιο έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας 12/2, όταν ένας 70χρονος Αιγύπτιος που εργαζόταν για περισσότερα από 30 χρόνια στην εφοπλιστική οικογένεια, εισέβαλε στο κτήριο στην οδό Αρτεμισίου και άνοιξε πυρ.

Η σύζυγος του 75χρονου καπετάνιου που με αυτοθυσία μπήκε μπροστά στην Μαρία Καρνέση για να τη σώσει αλλά δεν τα κατάφερε, μαθαίνει από τον γαμπρό της για το μακελειό. Έπαιρνε τηλέφωνο αλλά ο 75χρονος σύζυγός της δεν το σήκωνε. Μιλώντας στη Γιώτα Κηπουρού και στο T-live, δεν είχε πληροφορηθεί ακόμα το φονικό.

«Τώρα βλέπω την τηλεόραση, ούτε είχα καταλάβει ακριβώς, δεν είπαν διεύθυνση. Ο άντρας μου είναι 75 ετών, εργάζεται 32-33 χρόνια στην εταιρία. Είναι καπετάνιος κι έχει τελειώσει οικονομικά. Αχ Θεέ μου πού θα μάθω…  Παίρνω τηλέφωνο τον σύζυγό μου εδώ και μισή ώρα και δεν απαντάει… Αχ Παναγία μου! Να είναι καλά!» αρκέστηκε να πει στον Alpha χωρίς να ξέρει κάτι για τον Αιγύπτιο που προκάλεσε την τραγωδία.

Read More

And More