Site icon TLIFE

Γλυκά Νερά – Αναγνωστόπουλος: Απαντά για τον Σταύρο Δογιάκη, το ημερολόγιο της Καρολάιν και το ταξίδι στη Σούδα

Σε διάψευση πολλών από όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο προχωρά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσω του ΑΝΤ1 και της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα”, από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται μετά την ομολογία του ότι σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο» υποστηρίζει ο πιλότος μέσα από τη φυλακή..

Όσο για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζε με την Καρολάιν στο Πικέρμι, και τα έξοδα για το φέρετρο, δήλωσε: «Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του. Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα».

Ακόμα, ο 33χρονος διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να είχε σχέσεις με τον Σταύρο Δογιάκη, επιχειρηματία της ταβέρνας Κρητικός. «Επίσης, μου καταλογίζουν σχέσεις με τον επιχειρηματία. Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του».

Για το ταξίδι στη Σούδα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απάντησε: «Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια», ενώ για τη Daily Mail που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Καρολάιν, υποστήριξε: «Την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».

© 2024 tlife.gr