Γλυκά Νερά: Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε στο Έλα Χαμογέλα τις συνομιλίες της με τον πιλότο

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από την ομολογία του 32χρονου πιλότου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

Σήμερα, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε στο Έλα Χαμογέλα τις συνομιλίες που είχε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. «Το ότι συνομίλησα μαζί του δε σημαίνει κάτι άλλο από τη δημοσιογραφική αγωνία» είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Open.

Και συνέχισε: «Την προσωπική επικοινωνία που είχα μαζί του, πέρα από το να μας δώσει μία συνέντευξη που όλοι το ήθελαν, ήθελα να ξέρω μερικά στοιχεία παραπάνω για να έχω περισσότερη αίσθηση. Όπως είπε και η Αγγελική Νικολούλη εχθές, δεν ήθελε να μιλάει με κανέναν. Στα μηνύματα, λοιπόν, περιγράφει συναισθήματα, και ίσως γι’ αυτόν τον λόγο δεν ήθελε να βγει σε κάποια κάμερα, γιατί του ήταν δύσκολο να προσποιηθεί.

Στη δική μας επικοινωνία, μου έλεγε πόσο καταρρακωμένος και πόσο ανυπομονούσε να πιάσουν τους ληστές.  Του έλεγα κι εγώ ότι δε θέλω να μιλήσουμε για την υπόθεση, αλλά ήθελα την πιο προσωπική πλευρά, πώς δηλαδή βιώνει τον χαμό της γυναίκας του. Μου έλεγε ότι δεν ήθελε να μπει στα “πόδια” της αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση και τα στοιχεία. Με ευχαρίστησε για τη στήριξη και την ευγένειά μου και μου έλεγε ήταν δύσκολο για εκείνον να μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο. Στο τελευταίο μήνυμα, στις 7 Ιουνίου, με ευχαρίστησε και εγώ του είπα πως αν ήθελε να μου πει κάποια στοιχεία off the record για την υπόθεση και τη διαχείρισή της στον αέρα, έχει το ελεύθερο».

Δες το βίντεο με όλα όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου:

Read More

And More