Γλυκά Νερά: Ο άνθρωπος που κατασκεύασε το μνήμα της Καρολάιν αποκαλύπτει ότι η μητέρα της έσπασε την επιγραφή του

Ο κ. Θανάσης Βαλτσιώτης, ο άνθρωπος που κατασκεύασε το μνήμα της Καρολάιν, της 20χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μίλησε στο Πρωινό κι έκανε αποκαλύψεις.

«Δυστυχώς ή ευτυχώς εμείς κάναμε τον τάφο της Καρολάιν στην πόλη της Αλοννήσου. Πήραμε κάποιες εντολές να αλλαχτεί η φωτογραφία από τον τάφο και η επιγραφή της. Η κ. Σούζαν πήρε την επιγραφή από το μνήμα την πέταξε και την έσπασε. Μας δόθηκε μία εντολή από την ίδια να γράψουμε κάτι άλλο. “Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη”, έχει αφαιρεθεί η λέξη σύζυγος» είπε ο κ. Βαλτσιώτης στον δημοσιογράφο Μάνο Μπανασάκη.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε δώσει τηλεφωνική εντολή να γραφτεί να γράψουμε αυτά που είχαμε γράψει, τα οποία τα έσπασε η κ. Σούζαν. Οι γονείς του Μπάμπη μας έκαναν την πληρωμή και ό,τι χρειαστεί για τον τάφο της Καρολάιν. Ο Μπάμπης δεν είχε καμία συμμετοχή, δεν ήταν ποτέ σε καμία διαπραγμάτευση, παρά μόνο το στιχάκι ήταν δικιά του εντολή που σπάστηκε από τα χέρια της κ. Σούζαν» συνέχισε ο άνθρωπος που έφτιαξε το μάρμαρο για το μνήμα της Καρολάιν.

Όπως εξομολογήθηκε ο μαρμαράς, υπάρχουν πολλές παραγγελίες για να φτιαχτούν παρεμφερείς τάφοι, που ήδη εκτελούνται.

Read More

And More