Γλυκά Νερά: Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μιλούν για τη μικρή Λυδία

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Κέλλυς Χεινοπώρου στο Πρωινό, υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στους γονείς της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μέσω του δικηγόρου της, η μητέρα αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, τι συνέβη ανάμεσα στις δύο πλευρές. «Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν. Αυτό που προέχει και για τις δύο πλευρές, είναι η αγάπη μας για τη μικρή Λυδία. Θα είμαστε για πάντα δίπλα της» ήταν τα λόγια της μητέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσω του δικηγόρου της στο Πρωινό.

Στις 7 Οκτωβρίου που θα ξεκινήσει η δίκη για την εκδίκαση της υπόθεσης, η πλευρά των γονεών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναμένεται να αποσύρει το αίτημα της συνεπιμέλειας της μικρής Λυδίας. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι γονείς του πιλότου έχουν «μετακομίσει» στην Αλόννησο, ενώ οι σχέσεις τους με τον Μπάμπη είναι ψυχρές. 

Ο Γιάννης Καρνεσιώτης, συνεργάτης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε για πρώτη φορά στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο. Ο ίδιος αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον πιλότο. «’Ήταν πάντα σεμνός, προσεκτικός, δεν είχε στοιχεία αλαζονείας. Πολλές φορές δεν θέλεις να πιστέψεις ότι κάποιος που γνωρίζεις, δεν έκανε κάτι τέτοιο».

Read More

And More