Γλυκά Νερά: Τα νέα στοιχεία που έθεσε η ιατροδικαστής – Ο δικηγόρος του πιλότου στο Live News

Με στόχο να σπάσει τα ισόβια για να αποφυλακιστεί νωρίτερα, ο 32χρονος πιλότος μπήκε το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας και δήλωσε «έγγαμος χήρος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού».

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος κατηγορούμενου πιλότου μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Εδώ, η βάση της υπόθεση είναι ότι υπάρχει μία ομολογημένη πράξη, άρα αυτό που πρέπει να κριθεί είναι αν τα πραγματικά της 11ης Μαΐου είναι ικανά να πυροδοτήσουν τον βρασμό ψυχής. Το αξιοσημείωτο σήμερα είναι ότι έρχεται η ιατροδικαστής και δίνει τρία νέα στοιχεία».

Και εξήγησε ο κ. Παπαϊωαννίδης: «Λίγο πριν οδηγηθούμε στην παράνομη πράξη έχουμε βήματα, έχουμε παλμούς και κίνηση, που σημαίνει ότι η Καρολάϊν δεν κοιμόταν. Συνδυάζοντας αυτά με τα στοιχεία που υπάρχουν, όπως είναι το smartwatch και το κινητό, υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα στο τι πραγματικά συνέβη. Επί της ουσίας η υπόθεση ξεκινάει ξανά με την αξιολόγηση αυτών των στοιχείων».

 

«Θα τιμωρηθεί ο εντολέας μου, αλλά πρέπει να δούμε στον βαθμό που θα γίνει και ποια ήταν η στάση που κράτησε μετά», είπε καταλήγοντας ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Read More

And More