Γλυκά Νερά – Βίντεο ντοκουμέντο: Όταν ο πιλότος είχε εμφανιστεί σε εκπομπή του ΑΝΤ1, πριν επτά χρόνια

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Μία αποκάλυψη έκανε η εκπομπή “Το Πρωινό” για τον 33χρονο πιλότο, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της αποτρόπαιας πράξης του, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε στην τηλεόραση.

Πριν από περίπου επτά χρόνια, ο 33χρονος πιλότος είχε εμφανιστεί στην εκπομπή που παρουσίαζε ο Σπύρος Σούλης με τίτλο “Ζόρικα Επαγγέλματα“.

Σε ένα από τα επεισόδια, ο παρουσιαστής είχε βρεθεί σε μια σχολή πιλότων, καθώς αποτελεί ένα από τα επικίνδυνα επαγγέλματα, και ένας από τους μαθητευόμενους ήταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. 

Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας στα Μέγαρα. Τότε, ο 33χρονος ήταν 25 χρονών και επεξηγούσε στον Σπύρο Σούλη τα σχέδια πτήσης που κάνουν οι πιλότοι.

Δες το βίντεο:

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164