Γνωστή παρουσιάστρια αποκαλύπτει: “Στα 21 δεν μπορούσα να περπατήσω στον δρόμο με το αγόρι μου γιατί μας κυνηγούσαν οι παπαράτσι…” video

Η Πόπη Χατζηδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ηλιάνας ΠαπαγεωργίουPop up” και μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση, το “κυνηγητό” από τους παπαράτσι, αλλά και την απόφαση να αποχωρήσει από την παρουσίαση και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της. 

Όσον αφορά, λοιπόν, τα χρόνια που έζησε στην τηλεόραση, η ίδια δηλώνει: “Πέρναγα πάρα πολύ ωραία στην τηλεόραση. Είχα περάσει καταπληκτικά τα 10 – 12 χρόνια της τηλεόρασης στα ξεκινήματά της. Τα πρώτα βήματα τα θυμάμαι με πάρα πολύ γλύκα γιατί ήμουν και πιτσιρίκα”.

Σχετικά με τη μεγάλη δημοσιότητα που είχε τότε και το καθημερινό “κυνηγητό” από τους φωτογράφους, η Πόπη Χατζηδημητρίου δηλώνει: “Έχω νιώσει τη δημοσιότητα να με μπλοκάρει. Τότε, όταν εμείς ξεκινήσαμε, ήταν δύο τα κανάλια, και όλοι πέσανε πάνω μας.

Εγώ είχα ένα θέμα με την προσωπική μου ζωή και σκέψου να είσαι 21 – 22 χρονών και να μην μπορείς να περπατήσεις με το αγόρι σου χέρι – χέρι στο δρόμο γιατί είχες κρεμασμένα τσαμπιά στις νεραντζιές όλους τους παπαράτσι της Αθήνας. Εκεί τρόμαξα… Σιγά – σιγά κατάλαβα ότι ακόμα και ο πιο γατόπαρδος παπαράτσι σεβόταν το γεγονός ότι δεν ήθελες. Κατάλαβα ότι αυτό μπορώ να το χειριστώ και το χειρίστηκα πολύ καλά”.

Παράλληλα, η ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στη μεγάλη απόφαση που πήρε να εγκαταλείψει την τηλεόραση: “Πέρασε μία μεγάλη περίοδος για να αποφασίσω να αποχωρήσω από την τηλεόραση. Όταν δεν άρχισα να περνάω καλά, έψαχνα τις εναλλακτικές μου γιατί ήξερα ότι για μένα έχει ημερομηνία λήξης”.

Τέλος, η Πόπη Χατζηδημητρίου αποκάλυψε ότι δεν έκανε φιλίες μέσα στο χώρο της τηλεόρασης, ενώ εξομολογήθηκε ότι της λείπουν πολύ οι αγκαλιές των γονιών της. “Μου έχουν λείψει πιο πολύ οι αγκαλιές των γονιών μου, που δεν τους έχω. Όταν γνωρίσεις αυτή την απώλεια καταλαβαίνεις πόσο θα ήθελες να χτυπήσει το δέκατο τηλέφωνο μέσα στην ημέρα. Όταν σταματήσει να χτυπάει αυτό το τηλέφωνο κάνει κρύο, ερημώνει το τοπίο”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More