Γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε: “Με τη Χριστίνα Μπόμπα δεν μιλάω καθόλου. Ποτέ! Δεν χρειάζεται να κρύψω κάτι!” (video)

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Κώστα Αρκά μίλησε η Λάουρα Νάργες για την επιστροφή της στο «The Voice», για τη σχέση της με την Χριστίνα Μπόμπα αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχει κατά καιρούς δεχτεί.

Για το “The Voice”: “Είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τους παλιούς καλούς μου συνεργάτες και είναι ένα πρόγραμμα το οποίο προσωπικά το αγαπάω πάρα πολύ. Μπορώ να συνδεθώ με τους παίκτες γιατί έχω περάσει από αυτές τις διαδικασίες, αφού έτσι ξεκίνησε και η δική μου πορεία στην Ελλάδα.

Μέσα στα χρόνια έχω θέσει και διαφορετικές προτεραιότητες και έχω βάλει την τηλεόραση σε μια συγκεκριμένη θέση στη ζωή μου που δεν αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα. Η επιστροφή μου στο “The Voice” προέκυψε πολύ απλά με ένα τηλέφωνο και τελείωσε εκεί η υπόθεση. Πέρυσι έφυγα από το πρόγραμμα 12 ώρες πριν από το γύρισμα”.

Για την Χριστίνα Μπόμπα: “Με την Χριστίνα Μπόμπα δεν μιλάω καθόλου. Ποτέ! Δεν χρειάζεται να κρύψω κάτι! Έχω να τη δω πολλά χρόνια. Διάβασα για την εγκυμοσύνη και τους εύχομαι τα καλύτερα”.

Για τα αρνητικά σχόλια: “Τα κακόβουλα σχόλια κάποτε με στενοχωρούσαν περισσότερο και σίγουρα είναι κάποια πράγματα που κι εμένα δεν τα χωράει ο νους μου. Ωστόσο φροντίζω να δουλεύω τον εαυτό μου. Κάνω 5 χρόνια ψυχοθεραπεία… από τότε που έχασα τον μπαμπά μου”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More