Γνωστός τραγουδιστής σοκάρει: “Δεν ξέρω τι είναι πατέρας. Ήμουν τεσσάρων όταν εξαφανίστηκε” (video)

Στην εκπομπή το “Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε συνέντευξη ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Rec, Άρης Λουμάκης. Ο γνωστός καλλιτέχνης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την απουσία του πατέρα του από τη ζωή του.

“Ήμουν τεσσάρων όταν εξαφανίστηκε ο πατέρας μου από τη ζωή μου. Αυτό που αισθανόμουν μέσα μου, το μεγάλο κενό, αυτή η έλλειψη του να πάει κάποιος στον διευθυντή και να πάρει τους βαθμούς στο δημοτικό, η παρουσία του ανθρώπου δίπλα σου που θα σε στηρίξει, που θα σου ρίξει ένα χαστούκι, δεν υπήρχε.

Έχασα πολύ εσωτερικά χρόνο για να φτάσω στο σημείο να καλύψω την απουσία του πατέρα μου γιατί σίγουρα μου άφησε πολλά ψυχολογικά. Δεν τον γνώρισα για να τον συγχωρέσω. Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος σαν τίποτα. Ακόμα και τώρα, αν περάσει δίπλα μου, δεν θα τον γνωρίσω. Κρατάω το επώνυμο του, αν κι έχω σκεφτεί να το αλλάξω. Βέβαια, κατάλαβα ότι το μόνο που ήθελα να κάνω είναι να λυτρωθώ από μία κατάσταση που είχα μπει να σκέφτομαι αρνητικά και ταυτόχρονα έχει κι ένα κομμάτι εκδίκησης.

Και επειδή όλα αυτά τα πράγματα σε στοιχειώνουν και δεν φεύγουν από πάνω σου, αυτό είναι το επώνυμό μου, δεν έχω και θα έχω καμία σχέση με αυτό τον άνθρωπο. Δεν φοβήθηκα να κάνω παιδί, όταν όμως ήρθε η σύζυγός μου λέει ότι είναι έγκυος, σκέφτηκα “εγώ, εγώ πώς θα γίνω πατέρας, αφού δεν ξέρω τι είναι πατέρας”, ανέφερε ο Άρης Λουμάκης. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More