GNTM 2: Αποχώρησε ξανά η Εμμανουέλα Μάινα – “Δεν το δέχομαι και αυτό με έχει εκνευρίσει πολύ” [video]

To χθεσινό επεισόδιο του GNTM ήταν γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Μετά την τελευταία δοκιμασία, στην οποία δεν υπήρξε καμία αποχώρηση, τα κορίτσια που έχουν ήδη φύγει από τον διαγωνισμό δοκίμασαν ξανά την τύχη τους για να πάρουν μία δεύτερη ευκαιρία. Έτσι ξαναμπήκαν στο σπίτι: η Εμμανουέλα, η Πόπη και η Ελευθερία!

Τα 12 πλέον υποψήφια μοντέλα πόζαραν στο φακό του Χρήστου Πρεντουλή για ένα cover try του Madame Figaro, ενώ η Μαρία είχε το αβαντάζ να λάβει την καθοδήγηση της Βίκυ Καγιά στις πόζες.

Στο πλατό οι κριτές δεν έμειναν ευχαριστημένοι με τις φωτογραφίες της Εμμανουέλας, της Ασημίνας και της Άννας. Την πόρτα της εξόδου τελικά είδε ξανά η Εμμανουέλα.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά είπε: «Εμμανουέλα δεν το πιστεύω ότι επέστρεψες και είσαι πάλι σε αυτή τη θέση! Είσαι ένα πανέμορφο κορίτσι αλλά δεν κατάλαβες τι σημαίνει εξώφυλλο, πού βάζω τα πόδια μου… Δεν ξέρεις πώς να τοποθετήσεις τον εαυτό σου!».

«Ξαναποχωρώ… εντάξει τι να κάνουμε, αυτό αποφάσισαν οι κριτές, δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικά! Για μένα δεν θα έπρεπε σήμερα να αποχωρήσω εγώ. Αυτό είναι που δε δέχομαι και με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ! Όμως είναι η γνώμη τους, δεν την ασπάζομαι αλλά τι να κάνουμε!», είπε φανερά ενοχλημένη στο τέλος το επίδοξο μοντέλο.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Αναμένουμε, λοιπόν, την πρώτη ανάρτηση της Εμμανουέλας στο Instagram.

Read More

And More