GNTM 2: Αποχώρησε ξανά η Σουζάνα Κουόλ [video]

Ως γνωστόν οι ανατροπές στο GNTM δε σταματάνε. Στο επεισόδιο της Τρίτης τα κορίτσια αφού απόλαυσαν μία… μαγική βραδιά κι ενθουσιάστηκαν με τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα, είχαν μια ακόμα δοκιμασία αποχώρησης. Ο μάγος Alexis προσάρμοσε 3 μαγικά illusions σε 3 διαφορετικά φωτογραφικά σετ με φωτογράφο τον Στέφανο Παπαδόπουλο: την ισορροπία σε σπαθί για τα Mad Max κορίτσια, τη δημιουργία χιονοθύελλας για τις παγωμένες βασίλισσες και την αιώρηση με μπαλόνια για τα πολύχρωμα Harajuku Girls.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Ίλντα, η οποία αποθεώθηκε από τους τέσσερις κριτές, ενώ η Ελευθερία και η Σουζάνα είχαν τις χειρότερες λήψεις, με το κορίτσι που πήρε το περιβόητο golden pass την τελευταία στιγμή να τη γλιτώνει.  Έτσι, η Σουζάνα, η παίκτρια που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα, έφυγε για δεύτερη φορά, αφού είχε τη χειρότερη φωτογραφία σύμφωνα με την κριτική επιτροπή. Φαίνεται πως η αποχώρηση της Μαρτίνας, που ουσιαστικά την έβαλε πίσω στο σπίτι του GNTM, δεν άλλαξε τα πράγματα.

Η Βίκυ Καγιά στεναχωρήθηκε πολύ με τη δεύτερη αποχώρηση του μοντέλου, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός έσπευσε να τη χαιρετήσει και να της πει δύο καλά λόγια. Τα κλάματα από τις φίλες της τις «FF» δεν έλειψαν.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Αναμένουμε την πρώτη ανάρτηση της Σουζάνα στο Instagram.

Read More

And More