GNTM: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρτίνα Γιαφιιτσούκ! Video

Όπως σε ενημέρωσε πρώτο το tlife.gr, η Μαρτίνα Γιαφιιτσούκ αποχώρησε οικειοθελώς από το σπίτι του GNTM για προσωπικούς λόγους. Η μεγάλη αγάπη του 23χρονου μοντέλου για τον αρραβωνιαστικό της Κώστα είναι η αιτία που όπως είδαμε στο σημερινό επεισόδιο η Μαρτίνα φεύγει οριστικά από το παιχνίδι, αφήνοντας το όνειρό της για μια καριέρα στο modelling στη μέση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αγαπημένος της στις εβδομαδιαίες τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχουν, την πίεζε να βγει από το παιχνίδι και να επιστρέψει στο σπίτι τους. Η Μαρτίνα Γιαφιιτσούκ βρισκόταν σε αδιέξοδο, καθώς από τη μία υπάρχει η αγάπη της για το modeling και από την άλλη η αγάπη της για τον αρραβωνιαστικό της.

“Δεν είναι ούτε θέμα ζήλειας ούτε τίποτα. Είναι κάτι που έχει γίνει σοβαρό. Θα πρέπει να είμαι δίπλα του. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγω. Όταν συμβαίνουν κάποια σοβαρά περιστατικά πρέπει να είσαι κοντά στην οικογένειά σου. Όσες έχετε την απορία, δεν έχει γίνει κάτι με τον Κώστα, δεν είναι ότι δεν αντέχει, είναι πραγματικά σοβαρός οικογενειακός λόγος. Δεν μου αξίζει να φύγω αλλά πάνω απ’ όλα είναι η οικογένεια”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρτίνα Γιαφιιτσούκ, λίγο πριν αφήσει οριστικά πίσω της το GNTM…

Read More

And More