“GNTM”: Φτάσαμε στις… top8 και η ίντριγκα αποκτά πλέον άλλες διαστάσεις! Μάθε ποια θα είναι η σημερινή αποστολή των κοριτσιών…

Ε, ναι λοιπόν… Με “αίμα, δάκρυα και ιδρώτα”, – όπως έλεγε μία φορά κι έναν καιρό ο Sakis -, φτάσαμε στις top-8 στο “GNTM” και πλέον η ίντριγκα αποκτά άλλες διαστάσεις στο παιχνίδι.

Τα κορίτσια που έχουν μπει στη τελική ευθεία, μόνο… “μαχαίρια” που δεν βγάζουν στο σπίτι, αφού εννοείται πως κινούνται από εδώ και στο εξής, εντελώς με την λογική “ο θάνατός σου, η τηλεοπτική ζωή μου”!

Το αποψινό επεισόδιο του “Next top model” στο Star φέρνει όλα τα υποψήφια top-models στα όριά τους, ενώ τα πράγματα γίνονται κι ακόμα πιο δύσκολα, όταν τους ανακοινώνεται η νέα τους αποστολή.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι, ότι τα κορίτσια σίγουρα έχουν προσπαθήσει πολύ για να φτάσει ως εδώ.

Πώς θα τους φανεί όμως όταν θα πρέπει οι ίδιες να επιλέξουν τον ανταγωνισμό τους για το υπόλοιπο του παιχνιδιού; Ίσως ήρθε η ώρα τα κορίτσια να σκεφτούν στρατηγικά και να αφήσουν στην άκρη τους συναισθηματισμούς.

Η πίεση και η ψυχολογική φόρτιση αυξάνονται, γεγονός που δεν αντέχουν όλα τα υποψήφια next top models.

Η δοκιμασία αποχώρησης θέλει πλέον τις top-11 να μεταμορφώνονται σε πλαστικές κούκλες και να ποζάρουν ως άψυχες φιγούρες στον φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη.

Ποιο κορίτσι μπερδεύτηκε με το concept της φωτογράφισης και αποχωρεί επειδή νόμιζε πως το GNTM είναι παιχνίδι;

Δείτε εδώ το απολαυστικό trailer, για να καταλάβεις τι μας περιμένει το βράδυ:

Read More

And More