GNTM – H Άννα Χατζή αποκαλύπτει: “Είχα ζητήσει από την Κάτια να μου δώσει…” [video]

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε, το πρωί της Παρασκευής, η Άννα Χατζή. Η 19χρονη καλλονή, η οποία αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM, μεταξύ άλλων, μίλησε για…

… την φιλία της με την Κάτια, αλλά και την Κέισι: «Ξεκάθαρα έκανα παρέα μόνο με την Κάτια, απλά με την Κέισι είχα έρθει πιο κοντά τον τελευταίο καιρό γιατί την συμπαθούσα και την θεωρούσα οκ μέσα στο παιχνίδι, ειλικρινές άτομο. Τώρα όταν συμβιώνεις με κάποια άτομα μέσα στο παιχνίδι, θα κάνεις παρέα. Και με την Μαρία έχω μιλήσει, έχουμε παίξει και τάβλι».

… την τελευταία της φωτογραφία και το αν πίστευε ότι θα έφευγε: «Πίστευα ότι τα έχω πάει πάρα πολύ καλά και ότι θα έχω πολύ καλή φωτογραφία. Απλά όταν πήγαμε στο πλατό και ακούσανε όλες καλά σχόλια και ακούω μόνο εγώ ότι ήμουν υπερβολική λέω σήμερα θα φύγω. Είχαν κριθεί όλα τα κορίτσια και μόλις άκουσα την κριτική μου ξέσπασα. Περίμενα να φύγει ίσως η Χαρά, αλλά και η Κέισι γιατί δεν τα είχε πάει καλά στο σετ. Δεν θεωρώ ότι με χαντάκωσε η Κάτια. Της είχα ζητήσει να μου δώσει το θυμό, μιας και το έχω έμφυτο. Απλά τους φάνηκε υπερβολικό. Τώρα όλα κρινόντουσαν στην λεπτομέρεια».

… την σχέση της με την Μαρία: «Η σχέση μου με την Μαρία ήταν πολύ τυπική. Δεν είχαμε πολλά πάρε δώσε, τα πολύ βασικά. Από κει και πέρα υπήρξαν κάποιες εντάσεις, ήμασταν εσώκλειστες πέντε μήνες και ήταν πολύ λογικό να υπάρξουν τέτοια πράγματα. Τώρα στο τέλος που είχαμε μείνει πολύ λίγες, ήταν φυσιολογικό να έρθουμε λίγο πιο κοντά, να πούμε πέντε πράγματα παραπάνω. Δεν παίρνω τίποτα πίσω από τις εντάσεις μου. Ότι λέω το εννοώ και δεν μετανιώνω τίποτα. Στην Μαρία τα έλεγα και πίσω από τις κάμερες. Αυτό που έβλεπα στις συνεντεύξεις της δεν το πίστευα γιατί μπροστά μου δεν έλεγε τίποτα, ήταν πολύ ήσυχη. Περίμενα ότι θα τα έλεγε, αλλά όχι τόσο έντονα. Εγώ τουλάχιστον τα έλεγα και off camera, αλλά και μπροστά της. Δεν της κρύφτηκα. Τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία. Δεν είναι κακό παιδί, καμία δεν είναι κακιά».

… την παίκτρια που θέλει να δει νικήτρια: «Εγώ θέλω νικήτρια την Κάτια. Είναι επαγγελματίας. Μπαίνει κάνει την δουλειά της, κοιτάει τον στόχο της, έχει εξελιχθεί πάρα πολύ, είναι πια πιο high fashion model».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More