GNTM: Η αποχώρηση της Νίνας και το ξέσπασμα της Μαρίας – «Γαϊδούρα από πάνω μέχρι κάτω» [video]

Σε τέλμα βρέθηκαν οι κριτές του GNTM όσον αφορά στη νικήτρια φωτογραφία της χθεσινής δοκιμασίας, καθώς, όπως είπε η Βίκυ Καγιά, πολλά ήταν τα «κλικ» που άξιζαν τη νίκη. Τελικά, με μικρή διαφορά, νικήτρια αναδείχθηκε η Άννα, για 2η συνεχόμενη φορά.

Τις δύο χειρότερες φωτογραφίες, στην πολύ απαιτητική φωτογράφιση μέσα στη διάφανη μπάλα, είχαν η Νίνα και η Σπυρούλα. Το… ταξίδι, ωστόσο, τελείωσε άδοξα για τη Νίνα, με τη Σπυρούλα να έχει μία δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού.

Η αποχώρηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, αφού η Όλγα, η Ελευθερία και η Χαρά δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κλαίνε όσο βρίσκοντας στο πλατό του GNTM. Φυσικά, από την φορτισμένη αυτή στιγμή, δεν έλειψαν και τα «παρατράγουδα», όταν η Άννα και η Σουζάνα άρχισαν να γελάνε καθώς οι υπόλοιπες κοπέλες αποχαιρετούσαν τη Νίνα.

Το ειρωνικό αυτό γέλιο αυτό αντιλήφθηκαν η Μαρία, η Ίλντα και η Μαρίνα και έδειξαν αμέσως την ενόχλησή τους απέναντι στα δύο μέλη των “FF”. «Ακούω την Άννα να γελάει… Τρίχα, τρίχα θα της το έβγαζα το μαλλί», σχολίασε αρχικά η Μαρία. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Γαϊδούρα από πάνω μέχρι κάτω! Την στιγμή που θα φύγει μία από την πεντάδα και θα είμαι ακόμα εδώ όταν γίνει αυτό, πραγματικά, θα βάλω κλαρίνα να παίζουν. Να δει τη γλύκα». Όσο για την Ίλντα, εκείνη επεσήμανε: «Με εκνευρίζουν πάρα πολύ τελευταία η κακία και το fake».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Οι φίλες της Νίνας αντέδρασαν και, μάλλον, όχι άδικα.

Read More

And More