GNTM: Μαρτίνα για Μαρία: «Κρίμα που σύντομα θα βρεθεί πάλι στον πάγκο της λαϊκής» [video]

Η χθεσινή δοκιμασία του GNTM ήταν αρκετά απαιτητική, καθώς οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να ισορροπήσουν μέσα σε μία διάφανη μπάλα επάνω στο νερό επιτυγχάνοντας ένα καλό «κλικ» στον φακό του γνωστού φωτογράφου, Bill Γεωργούση.

Η Μαρία, η οποία έχει ένα αιμαγγείωμα στο χέρι της, αγχώθηκε πολύ και ξέσπασε σε κλάματα. «Όταν ζεσταίνομαι σταματάει η κυκλοφορία του αίματός μου και νιώθω αδυναμία. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να σηκωθώ όρθια να κάνω την πόζα…», εξομολογήθηκε στις συμπαίκτριές της, με δάκρυα στα μάτια.

Τελικά, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και τα πήγε περίφημα στη φωτογράφηση, πετυχαίνοντας, μάλιστα, το σωστό «κλικ» από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Η Μαρτίνα δεν άφησε ασχολίαστη την συμπεριφορά της Μαρίας και έδωσε ένα… ρεσιτάλ κακίας μπροστά στην κάμερα. «Είχε πολύ καιρό να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της. Είπε να το παίξει drama queen με το χέρι της γι’ ακόμα μία φορά! Θέλω να σταματήσει να κλαψουρίζει. Ή θα γίνει μοντέλο ή δε θα γίνει», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Μαρία πιστεύει πολύ στον εαυτό της, μπράβο της. Κρίμα όμως που σύντομα θα βρεθεί πάλι στον πάγκο της λαϊκής».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Ο φόβος της Μαρίας, όπως φάνηκε, θεωρήθηκε fake από την Μαρτίνα.

Read More

And More