Γωγώ Γαρυφάλλου: «Έσπασε» μπροστά στην κάμερα για τον Γιάννη Φλωρινιώτη – «Ήταν ο δεύτερος μπαμπάς μου»

Η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στο Breakfast @ Star και στη Ράνια Θεοδωρακοπούλου, δύο ημέρες μετά τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη και «έσπασε» μπροστά στην κάμερα από συγκίνηση.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου είπε με συγκίνηση: «Θυμάμαι τα πάντα. Είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου, το έχω ξαναπεί. Είναι ο μόνος που με έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής και είχε την τάση να βοηθάει τα νέα παιδιά. Ποτέ δεν τα σαμπόταρε με τα μικρόφωνα, ποτέ, ποτέ, ποτέ. Γνώρισα τον Γιάννη Φλωρινιώτη όταν έμεινε η κουμπάρα μου, η Αννούλα Φλωρινιώτη έμεινε έγκυος. Εμείς δεν ήμασταν από καλλιτεχνικό κύκλο και η μαμά μου του είπε να με πάρει ώστε να προστατευτώ. Του είπα ότι θα μείνω μέχρι να γεννήσει η Αννούλα και τότε μου είπε ότι είμαι σαν υιοθετημένη κόρη του».

«Η μεγαλύτερή μου ταραχή είναι ότι τον λάτρευε τον Φλωρινιώτη. Λάτρευε τα τραγούδια του και είπα ότι του στέλνω τον κύριο Γιάννη για να του τα πει από κοντά, το έγραψα και στο Instagram. Δεν ξέρετε τι μηνύματα έλαβα μετά από αυτό. Ήταν πραγματικός σταρ αλλά συμπεριφερόταν σαν μωράκι. Έχω πολύ τακτική επικοινωνία με την Αννούλα που χαίρομαι τόσο πολύ που τα ξαναβρήκαμε. Το είχε καημό να τα ξαναβρώ μαζί της» είπε, επίσης, η Γωγώ Γαρυφάλλου.   

Δες το απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More