Γωγώ Μπρέμπου: «Μέχρι τα 32 μου δεν είχα προσωπική ζωή»

Η Γωγώ Μπρέμπου βρέθηκε καλεσμένη στη Ναταλία Γερμανού και στο Καλύτερα δε Γίνεται με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη νέα σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, τα χρόνια που έμεινε εκτός τηλεόρασης, αλλά και την περίοδο που είχε αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στα επαγγελματικά της.

«Έχω υπάρξει για μια δεκαετία εργασιομανής, είναι από αυτές τις παιδικές ασθένειες που καλό είναι να περνάνε οι καλλιτέχνες, εγώ κάνω από τη δουλειά από 17-18 χρονών», ανέφερε αρχικά η Γωγώ Μπρέμπου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε για εκείνη την εποχή: «Άρα έπρεπε εκείνη την δεκαετία να ανεβάσω πάρα πολύ τις ταχύτητές μου, έκανα γυρίσματα παράλληλα με θέατρο, δεν μπορούσα να οργανώσω τον χρόνο μου, με αποτέλεσμα να μην έχω χρόνο για κάτι άλλο (πιο προσωπικό) μέχρι τα 32 μου δεν είχα χρόνο να κάνω κάτι άλλο.

Δεν είχα βάλει την προσωπική ζωή στην άκρη, απλά δεν μπορούσα να τη συναντήσω. Δεν κλείνεις ραντεβού με την προσωπική ζωή», δήλωσε η Γωγώ Μπρέμπου καλεσμένη στο Καλύτερα δε Γίνεται.

Read More

And More