Γωγώ Μπρέμπου – «Παράδεισος των Κυριών»: «Η σχέση της Όλγας με τον Σωτήρη είναι μονόδρομος»

Η Γωγώ Μπρέμπου η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, “Ο Παράδεισος των Κυριών” βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ηρωίδα που υποδύεται, την Όλγα, και τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε εκείνη και τον Σωτήρη.

«Η Όλγα, η ηρωίδα που υποδύομαι φέτος στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών”, είναι μια γυναίκα η οποία έχει μεγαλώσει σε γυάλα. Δεν έχει χρειαστεί να δουλέψει. Ήταν από ένα πλούσιο σπίτι, πήγε εσωτερική σε σχολείο στην Ελβετία, 17 χρονών γνώρισε τον Αποστόλη, παντρεύτηκαν, έμεινε έγκυος, έκανε τον Πάρη, ένα παιδί που είναι σε ένα όριο συμπεριφορών λόγω συγκεκριμένης ψυχολογικής διαταραχής που έχει και δεν είχε ποτέ διαγνωστεί» ανέφερε αρχικά για την ηρωίδα της η Γωγώ Μπρέμπου.

«Το πλαίσιο είναι για εκείνη πάρα πολύ συγκεκριμένο μέχρι που γίνεται ασφυκτικό. Η σχέση της με τον Σωτήρη , είναι… μονόδρομος για την καρδιά της. Αν ήταν φίλη μου η Όλγα, με τη πρώτη φορά που θα μου έλεγε ότι ο άντρας της, της μιλά έτσι, της φέρεται τόσο άσχημα, θέλει να της φάει την περιουσία, θα της έλεγα να έρθει σπίτι μου, να μην τον ξαναπάρει τηλέφωνο και να μην του ξαναδώσει σημεία ζωής.

Αυτό που με συγκινεί στην Όλγα, είναι ότι ενώ φαίνεται να έχει τα πάντα, δε μπορεί να κάνει ό,τι θέλει γιατί έχει μεγαλώσει σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο.. Εκείνη την εποχή τα διαζύγια δε βγαίνανε όπως σήμερα, υπήρχε και ο νόμος για τη μοιχεία…» πρόσθεσε η Γωγώ Μπρέμπου.

Read More

And More