Γουίλιαμ και Χάρι: Οι τεταμένες σχέσεις των δύο αδελφών και και η τελευταία κοινή εμφάνιση

«Φουντώνουν» τα δημοσιεύματα για τις σχέσεις ανάμεσα σε Γουίλιαμ και Χάρι καθώς οι δυσκολίες ενώνουν το Μπάκιγχαμ μετά από τις πικρές κουβέντες που αντάλλαξαν οι αποδιωγμένοι Χάρι και Μέγκαν.

«Προσωπικά νοιώθω πραγματικά ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σας μιλάω με τη σύζυγο μου διπλά μου γιατί δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς θα ήταν για την ίδια ( σ.σ να περνά αυτή την διαδικασία ολομόναχη», είχε πει ο ίδιος.

Ο Χάρι, χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους  θα ξαναβρεθεί στο παλάτι.

«Όχι μόνο δεν ήμουν προστατευμένη αλλά ήταν διατεθειμένοι να πουν ψέματα για να προστατευθούν αλλά μέλη της οικογένειας αλλά δεν ήταν πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να προστατέψουν εμένα και τον σύζυγο μου», είχε πει η Μέγκαν Μαρκλ.

Γουίλιαμ και Χάρη: Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση

Η τελευταία κοινή εμφάνιση ήταν σε μία άλλη δύσκολη στιγμή στην κηδεία της Ελισάβετ. Και εκεί σπάνια συναντήθηκαν τα βλέμματα τους καθώς είχαν ανταλλάξει πολύ βαριές κουβέντες.

«Όταν κάποιος που παντρεύεται και πρέπει να έχει υποστηρικτικό ρόλο, κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας ή κάνει τη δουλειά καλυτέρα από το άτομο που γεννήθηκε για να το κάνει αυτό. Τότε αυτό αναστατώνει τους ανθρώπους. Αλλάζει τις ισορροπίες.

Επειδή σε έχουν αφήσει να πιστεύεις πως ο μόνος τρόπος να επιτύχει το φιλανθρωπικό σου έργο και ο μόνος τρόπος να αυξηθεί ή να βελτιωθεί η φήμη σου είναι να βρίσκεσαι στην πρώτη σελίδα αυτών των εφημερίδων. Όμως τα ΜΜΕ είναι αυτά που επιλέγουν ποιον θα βάλουν στην πρώτη σελίδα», είχε πει ο ίδιος στο ντοκιμαντέρ του.

Ενώ σε συνέντευξή του στο CBS είχε πει: «Θα ήθελα να έχω πίσω τον πατέρα μου και τον αδελφό μου. Δεν έχουν δείξει πρόθεση συμφιλίωσης. Νόμιζα ότι οι τέσσερις μας θα κάναμε ακόμα πιο ισχυρό το δέσιμο μου με του Ουίλιαμ ότι θα συνεργαζόμασταν.

Πριν ακόμα εμφανιστεί η Μέγκαν, όποια κι αν θα ήταν η σύντροφος μου, πάντα ήλπιζα ότι οι τέσσερις μας θα προχωρούσαμε μαζί. Όμως πολύ σύντομα όλο αυτό μετατράπηκε σε διαμάχη μεταξύ της Μέγκαν και της Κειτ. Ήταν Αμερικανίδα, ηθοποιός, διαζευγμένη, μιγάδα. Όλο το διαφορετικό παρελθόν της και ότι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει».

Η «επέμβαση» του  Καρόλου

Στην κηδεία του Φίλιππου, ο Κάρολος μπήκε ανάμεσα στους γιους του και είπε: «Σας παρακαλώ μην κάνετε δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής μου».

Ο δε Κάρολος στο διάγγελμα του είχε πει: «Θέλω να εκφράσω την αγάπη μου στην Μέγκαν και στον Χάρι που συνεχίζουν να χτίζουν την ζωή τους στο εξωτερικό. Την ίδια ώρα, «ήρθε η στιγμή ο Χάρι να επιστρέψει στο σπίτι του;», διερωτάται η ταμπλόιντ The Mirror.

«Η βασιλική οικογένεια, όπως κάθε οικογένεια, πρέπει να μείνει ενωμένη μπροστά στη δοκιμασία του καρκίνου και μια επαναπροσέγγιση, ακόμη και διστακτική, θα μπορούσε να λάβει χώρα τις επόμενες εβδομάδες», εκτιμά ο ειδικός σε βασιλικά θέματα Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς,

Η τελευταία φορά που οι πρίγκιπες εμφανίστηκαν μαζί ήταν τον Σεπτέμβριο του 2022, για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και σύμφωνα με τον Ρίτσαρντ Κέι, ο Ουίλιαμ και ο Χάρι δεν έχουν ανταλλάξει «ούτε λέξη» εδώ και μήνες.

Το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν κατέληξε να κλείσει την πόρτα στη βασιλική οικογένεια και να απαρνηθεί τα καθήκοντά του για να φύγει στις ΗΠΑ το 2020, επικρίνοντας με αιχμηρό τρόπο τη βρετανική μοναρχία στις συνεντεύξεις του και σε μια σειρά ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Ο Κωνσταντίνος Λουκάς, από τις εκδόσεις «Στέμμα», μίλησε στο Live News για τη σχέση μεταξύ των δύο αδελφών.

«Έχουν ακουστεί πολλά από την πλευρά του Χάρι και της Μέγκαν. Έχουν ειπωθεί πολλά και σοβαρά. Θα μπορούσαν να είχαν λυθεί νωρίτερα, διότι αυτά είναι οικογενειακά θέματα και όχι βασιλικά. Δεν βλέπω όμως, ανάμειξη του Χάρι και επιστροφή του στο Λονδίνο. Είναι πολύ νωρίς, χωρίς να γνωρίζουμε την εξέλιξη της υγείας του βασιλιά να μιλάμε για τη διαδοχή στον θρόνο».

Read More

And More