“Grey’s Anatomy”: Η “Μέρεντιθ” και ο… “Δρ. Μακ Ντριμι” επιστρέφουν με ένα κύκλο επεισοδίων που συναρπάζει!

Η γλυκιά “Μέρεντιθ Γκρέι” και ο… “Δρ, Μακ Ντρίμι” είναι και πάλι εδώ! Η σειρά που έχουμε λατρέψει και το τηλεοπτικό ζευγάρι που έχουμε λατρέψει είναι και πάλι εδώ!

Το “Grey’s Anatomy” επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τον Alpha. Και πιο συγκεκριμένα, το κανάλι της Κάντζας απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης του 11ου κύκλου της σειράς, ο οποίος έρχεται για να μας συναρπάσει! Άλλωστε είναι γνωστό πως… από τον ένα χτύπο καρδιάς στον επόμενο, πολλά μπορούν να συμβούν, πολλά μπορούν να αλλάξουν!

Ένας έρωτας, μια απώλεια, μια απόφαση. Το «Grey’s Anatomy» πιάνει με χειρουργική ακρίβεια όχι μόνο τον σφυγμό της ζωής, αλλά και του έρωτα…

Από την Δευτέρα 20 Αυγούστου και κάθε βράδυ, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 22:30, η τηλεοπτική σειρά-φαινόμενο θα παρακολουθεί τις ζωές των ηρώων της, όχι μόνο όταν φορούν τη λευκή ιατρική στολή αλλά και στην καθημερινότητά τους.
Διλήμματα, αποφάσεις, μυστικά, ενοχές, πάθη, μπερδεμένα συναισθήματα διασταυρώνονται στους διαδρόμους του νοσοκομείου «Grey Sloan Memorial».
Οι γιατροί της μονάδας καλούνται να πάρουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αναζητούν τη στήριξη ο ένας του άλλου, ξεδιπλώνουν τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από περίπλοκες σχέσεις.
Με την υπογραφή της διάσημης παραγωγού και σεναριογράφου Σόντα Ράιμς, το «Grey’s Anatomy» είναι μια σειρά που μετράει δεκάδες τηλεοπτικά βραβεία (Emmy’s, Χρυσές Σφαίρες) και εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη.

Λίγα λόγια για τον 11ο κύκλο…
Η Δρ. Μέρεντιθ Γκρέι παλεύει να βρει νέες ισορροπίες τόσο στα θέματα του νοσοκομείου, όσο και στα θέματα του σπιτιού, καθώς η εμφάνιση ενός νέου πρόσωπου αρχίζει να ρίχνει τη σκιά του πάνω στο παρελθόν αλλά και το μέλλον της.
Ο γοητευτικός Ντέρεκ, παρά τις προκλήσεις που δοκιμάζουν τη σχέση τους, εξακολουθεί να παραμένει στο πλευρό της. Την ίδια στιγμή, οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου «Grey Sloan Memorial» προσπαθούν
να συνηθίσουν το γεγονός ότι η Δρ. Κριστίνα Γιανγκ έχει φύγει οριστικά για την Ελβετία.

Ωστόσο, η αντικαταστάτριά της, Μάγκι Πιρς, δεν φαίνεται προς το παρόν να κερδίζει τις εντυπώσεις. Στο μεταξύ, η Κάλι και η Αριζόνα καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το θέμα της παρένθετης μητρότητας που θα επηρεάσει τη σχέση τους.
Η Αμέλια ξεκινά μια θυελλώδη σχέση με τον Όουεν και θα ακούσει άθελά της ένα μεγάλο μυστικό που θα βαρύνει τη συνείδησή της, ενώ η Μιράντα αποφασίζει ότι η στιγμή της οριστικής ρήξης με τον Άλεξ δεν είναι πλέον πολύ μακριά.
Παράλληλα, ο Τζάκσον και η Έιπριλ υποδέχονται το πρώτο τους παιδί, ενώ ο γάμος του Δρ. Γουέμπερ και της Δρ. Έιβερι παραμένει σε μόνιμη εκκρεμότητα, όσο δεν αποφασίζουν πώς και κυρίως ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο στη διοίκηση του νοσοκομείου…

Read More

And More