Γρηγόρης Αρναούτογλου: To τηλεφώνημα στον Νίκο Μουτσινά – «Αν δεν ακούσεις αυτό που σου έχω, θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου»

Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας μεταξύ άλλων, για την πολυετή συνεργασία της δίπλα στον Νίκο Μουτσινά και τον ρόλο της «Βάνιας».

Ο παρουσιαστής του ANT1 δεν έχασε την ευκαιρία να τηλεφωνήσει στον Νίκο Μουτσινά προκειμένου να τον προειδοποιήσει πως σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να βρεθούν «απέναντι» στη late night ζώνη.

«Αν πριν πεθάνεις δεν έχεις ακούσει αυτό που θέλω να σου προτείνω, θα έχεις κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου. Δεν θα εκμεταλλευτώ όμως αυτή την ευκαιρία που σήκωσες το τηλέφωνο, παρόλο που έχεις να μιλήσεις καιρό στην τηλεόραση», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, χωρίς να αποκαλύπτει την πρόταση που έχει σκεφτεί για τον Νίκο Μουτσινά.

«Μήπως είναι η ευκαιρία να την ακούσω αυτή την πρόταση; Τελειώνει το καθισιό σιγά-σιγά», παραδέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ ακολούθησε ένα φιλικός διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών. 

«Μας έλειψες. Μόνο απέναντί μου να μη βρεθείς στην τηλεόραση σου εύχομαι. Κατά τ’ άλλα μας έλειψες τηλεοπτικά. Σου έχω κάτι, δεν με άκουσες, ποτέ.  Θα “φύγω” πρώτος από τη ζωή, γιατί είμαι μεγαλύτερος, και όταν θα μου πετάς χώμα που θα έχω κλειστά τα μάτια θα λες: “γιατί το καθυστέρησα τόσο καιρό;”» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Πω πω έλεος ρε φίλε, σαν τη θεία μου από το χωριό! Μα είπες ότι θέλεις να μου δείξεις, όχι να μου πεις, γι’ αυτό δεν έρχομαι», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς με χιούμορ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

 

«Όταν το ακούσεις θα πεις: “Πω πω, τι είναι αυτό; Γιατί το καθυστέρησα τόσο καιρό..”» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ANT1 για την πρόταση που είχε για τον Νίκο Μουτσινά και δεν θέλησε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής του.

Read More

And More