Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά πρώτη φορά για την Ζήνα Κουτσελίνη που τα βρόντηξε κι έφυγε από το γύρισμα της εκπομπής του (video)

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό συνέβη, το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το The 2night Show.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, πριν από τη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πέρασε από το δωμάτιο με τις “Σφήκες”, τη θηλυκή τριάδα Χρύσα Κατσαρίνη, Super Kiki και Φελίσια Τσαλαπάτη, που προστέθηκαν φέτος στην παρέα του Γρηγόρη.

Εκεί υπήρξε κάποια εμπλοκή μεταξύ της παρουσιάστριας και των τριών κοριτσιών, που την ανάγκασε να αποχωρήσει. Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό της Τετάρτης: «η Ζήνα Κουτσελίνη αισθάνθηκε πολύ άβολα, ειπώθηκε κάτι το οποίο την έθιξε με αποτέλεσμα να μην θελήσει να συνεχίσει. Διευκρίνισε ότι εκτιμά τον Γρηγόρη, αλλά αυτό που συνέβη ήταν αδιανόητο για τη δική της αξιοπρέπεια και για τη δική της δημοσιογραφική οντότητα και την ύπαρξή της».

Το πρωί της Πέμπτης, στον αέρα του Happy Day προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το περιστατικό. Ο παρουσιαστής μίλησε στη δημοσιογράφο της εκπομπής Ελένη Μουστάκη και εξήγησε πώς είναι οι σχέσεις τους μετά από ότι συνέβη.

«Δεν έχω καμία τέτοια διάθεση να μπω σε αυτή τη διαδικασία, δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτό το θέμα τώρα… Οι σχέσεις μας είναι καταπληκτικές με την Ζήνα, μιλάμε στο τηλέφωνο, ανταλλάσσουμε μηνύματα, είναι υπέροχες. Ελπίζω να ξανάρθει στην εκπομπή. Την εκτιμώ, την συμπαθώ και την σέβομαι πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μου με τη Ζήνα έτσι κι αλλιώς…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More