Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αποφασίστηκε! Μπαίνει στο… πάγο η επιστροφή του “The 2night Show”…

Με το… αριστερό μάλλον μπήκε το 2018 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιας και φέρνει μαζί του αλλαγή τηλεοπτικών σχεδίων για το γνωστό παρουσιαστή.

Από εκεί που ο Γρηγόρης είχε… σιγουράκι την τηλεοπτική επανεμφάνισή του στους δέκτες μας με το “The 2night Show”, τα δεδομένα αλλάζουν.

Ναί, από εκεί που ο Γρηγόρης θεωρούσε πως στη μετά “Nomads” εποχή θα έβρισκε… θαλπωρή στην πολυαγαπημένη του εκπομπή (την οποία άλλωστε είχε ανακοινώσει και το καλοκαίρι ο ίδιος ο γενικός διευθυντής προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του ομίλου, Γιάννης Λάτσιος στους δημοσιογράφους…), τελικά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν έτσι.

Λόγω της αλλαγής που θα υπάρξει στην φιλοσοφία με την οποία θέλουν οι Αντεννικοί να δομήσουν την βραδινή τους ζώνη, –  στη προσπάθειά τους να της δώσουν μία άλλη εντελώς διαφορετική μορφή και να την ανανεώσουν εκ ΄βάθρων -, αποφάσισαν να μην βγάλουν στον αέρα νέο κύκλο επεισοδίων.

Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι τώρα με τον Γρηγόρη στον ΑΝΤ1; Οι Αντεννικοί έχουν στα άμεσα σχέδιά τους να αξιοποιήσουν τον παρουσιαστή, οπότε είναι ζήτημα ημερών να δούμε σε ποιό απ ΄όλα τα νέα πρότζεκτ ο Γρηγόρης θα αναλάβει δράση!

Read More

And More