Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυλαία για το The 2Night Show – “Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με το Survivor απέναντι”

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το The 2Night Show μας αποχαιρέτησαν για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και ανανέωσαν το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για του χρόνου. Στο τέλος της εκπομπής, ο παρουσιαστής θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω του σκληρού ανταγωνισμού.

«Θέλω να το πω αυτό. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με το Survivor και το MasterChef απέναντι. Ξέρουμε ότι είναι εμπορικά και σας αρέσουν κι είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι με μία εκπομπή συνεντεύξεων απέναντι από τα μεγαθήρια. Όμως τα καταφέραμε, αντέξαμε και πολλές φορές έμειναν πολλοί έκπληκτοι με τα αποτελέσματα της τηλεθέασης. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ για αυτό που κάνατε.

Είναι σαν τον Δαβίδ με τον Γολιάθ, που παλεύουμε και θέλω να σας πω ευχαριστώ που αντέξαμε σε αυτήν την πίεση» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Διάβασε επίσης: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε τις Σφήκες – Super Κική: “Δεν με εμπιστεύεται κανείς γιατί είμαι βόθρος”

Δες το απόσπασμα:

 

Read More

And More