Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτή είναι η πρώτη απάντησή του, για το εαν επιστρέφει με τον «Όμορφο Κόσμο» του!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτή είναι η πρώτη απάντησή του, για το εαν επιστρέφει με τον «Όμορφο Κόσμο» του! | tlife.gr

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει το Γρηγόρη Αρναούτογλου να επιστρέφει του χρόνου στους δέκτες μας με μία εκπομπή που έχει αγαπήσει κι έχουμε αγαπήσει πολύ…

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί με την είδηση που θέλει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Αντεννικούς και πιο συγκεκριμένα με τον γενικό, διευθυντή ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού Τζώρτζη Ποφάντη, προκειμένου να έρθει στους δέκτες μας για ακόμα μία φορά με τον «Όμορφο Κόσμο» του!

Το ρεπορτάζ  λέει, πως ο γνωστός παρουσιαστής μελετά με το κανάλι του Αμαρουσίου, το ενεδεχόμενο να ζωντανέψει και πάλι ο τηλεοπτικός «Όμορφος Κόσμος» του, μιας και με αυτή την εκπομπή ο Γρηγόρης ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα κι έγραψε τηλεοπτική ιστορία.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως δεν θα παρουσιάσει το «Nomads 2», όπως επίσης πως δεν θα συνεχιστεί και το «The Wall», γεγονός που τον αφήνει ενόψει τηλεοπτικής χρονιάς 2018-2019, άνευ αντικειμένου…

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τουλάχιστον…

Μετά απ ΄όοοολα αυτά που σου είπα λατρεμένη, ο Γρηγόρης αποφάσισε να δώσει την δική του έμεσση απάντηση σε όλα όσα ακούγονται.

Έτσι, ανέβασε προ ημερών στο προσωπικό του λογαριασμό το παρακάτω βίντεο στέλνοντάς μας σαφέστατο μήνυμα! Τι έγραψε;

«…Χαχαχαχχαα…Μου στέλνετε βιντεάκια από το παρελθόν, πραγματικά με τρελαίνετε, και αφού σας αρέσουν τα ταξίδια αυτά, τότε στο μέλλον μπορεί να έχουμε εκπλήξεις καινούργιες, όμορφος κόσμος forever…#wonderfulworld #happypeople#streettv #omorfos_kosmos…»

Κάπως έτσι επιβεβαιώνεται – σύμφωνα πάντα με τη δική μου κρίση -, κι όλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που έχει προκύψει και το μόνο που έχω να πω, είναι… μακάρι. Μακάρι γιατί φλομώσαμε στο… αγριάλιτι!

Μακάρι, γιατί έχουμε ανάγκη κι από λίγη τηλεοπτική γλύκα κι από λίγη τηλεοπτική αθωότητα…

READ more