Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έπαιξε μαζί με την Φαίη Σκορδά στο «The Wall» και αποκάλυψε τα πάντα για το ολοκαίνουργιο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έπαιξε μαζί με την Φαίη Σκορδά στο «The Wall» και αποκάλυψε τα πάντα για το ολοκαίνουργιο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1! | tlife.gr

Ισχύς εν τη ενώση… Κάπως έτσι σκέφτονται στον ΑΝΤ1 και πολύ καλά κάνουν, γιατί αν δεν στηρίξουν οι ίδιοι το σπίτι τους, θα πέσει να τους πλακώσει! Αποτέλεσμα; Σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε στο «Πρωινό» της τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μάλιστα; Από την Πολωνία.

Η εκπομπή συνδέθηκε ζωντανά με Πολωνία, εκεί όπου βρίσκεται αυτή την εποχή ο γνωστός παρουσιαστής, προκειμένου ο Γρηγόρης να τους παρουσιάσει το brand-new, καθημερινό τηλεπαιχνίδι του καναλιού του Αμαρουσίου, το οποίο έρχεται λίαν συντόμως στους δέκτες μας κι όλοι εκεί στο Μαρούσι έχουν ξεκινήσει από τώρα τις επικλήσεις προς το Θεό της AGB-Nielsen, μπας και τους λυπηθεί και τους χαρίσει επιτέλους φέτος, μία συμπαθητική επίδοση στους πίνακες τηλεθέασης.

Η Φαίη και ο Γρηγόρης έπαιξαν ζωντανά «The Wall» και ο Γρηγόρης μας τα αποκάλυψε όλα για το fresh πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Τι ακριβώς μας είπε;

«Καλημέρα από τη Βαρσοβία, καλημέρα από τη Πολωνία… Δεν υπάρχουν λόγια για να σας περιγράψω το τι ζω αυτές τις ημέρες εδώ. Κι επειδή γενικά τα λόγια είναι λόγια και τίποτα παραπάνω, θέλω να περάσω στην ουσία του παιχνιδιού, γιατί αυτή είναι που μετράει», δήλωσε αρχικά ο οικοδεσπότης του παιχνιδιού που έρχεται στους δέκτες μας υποσχόμενο να μας εντυπωσιάσει και έσπευσε να συμπληρώσει:

«…Είμαστε εδώ στο «The Wall» και είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί έχουμε συντροφιά στο πλατό και εκατοντάδες Έλληνες φοιτητές. Πρέπει να σας πω, πως εδώ σε αυτό το πλατό έρχονται να κάνουν γυρίσματα σχεδόν όλες οι χώρες που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα μετάδοσης του παιχνιδιού, αν εξαιρέσει κανείς την Αμερική και τον Καναδά. Δηλαδή, εδώ στη Πολωνία κάνουν γυρίσματα μέχρι και κανάλια της Αυστραλίας. Γιατί είναι απίστευτα δύσκολο αυτό το πλατό κι αυτό σύστημα από τεχνικής απόψεως να στηθεί σε όλες τις χώρες που αποφασίζουν να βγάλουν στον αέρα το «The Wall», όπως επίσης είναι αστρονομικό και το κόστος».

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για το έπαθλο των 300.000 ευρώ που μοιράζει το παιχνίδι, για τις πιθανότητες που έχει όποιος δηλώνει συμμετοχή, αλλά και για όλες τις συγκινητικές ιστορίες που έζησε με τους παίκτες που βρέθηκαν στο πλατό!

«…Έχω ζήσει απίθανες στιγμές εδώ στη Πολωνία κι ευχαριστώ πολύ το «The Wall». Ο κόσμος που έχει έρθει έχει κουβαλήσει στις αποσκευές του πολύ συγκινητικές ιστορίες και πιστέψτε με είναι πολύ εναδιαφέρον να ακούσει κανείς όλες αυτές τις ιστορίες και τους λόγους για τους οποίους ο καθένας θέλησε να προκαλέσει την τύχη του. Γιατί το «The Wall» είναι σαν ένα λαχείο. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το πόσο τυχερός μπορείς να φανείς.

Εμείς πλέον έχουμε δύο-τρεις ακόμα μέρες γυρισμάτων και τελειώνουμε. Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται κι επιστρέφουμε στην Ελλάδα. Όσο για το πότε ακριβώς ξεκινάμε; Αυτό είναι κάτι που δεν ξέρω ακόμα για να σας το πω…»

 

READ more