Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Σκοπός είναι να ανανεώνονται οι άνθρωποι»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου για τις αλλαγές στο βραδινό show του και το τηλεοπτικό του μέλλον ενώ δεν δίστασε να αφήσει ορισμένες αιχμές αναφορικά με τη σχέση του Νίκου Μουτσινά με το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε αρχικά πως η βραδινή εκπομπή του «The Tonight Show» θα προβάλλεται έως το τέλος του 2022. 

«Έχω μάθει να δουλεύω και μου αρέσει η δουλειά. Κάνω τον σταυρό μου γιατί δόξα το Θεό κάνουμε μια δουλειά που είναι ευχάριστη. Τα τελευταία 25 χρόνια έχω σταματήσει να γκρινιάζω…από τη στιγμή που κάνουμε δουλειές που αγαπάμε. Θέλω να βρω δυο τρία εστιατόρια στην Αθήνα και να ξεκουραστώ λίγο, λογικά στο μέλλον θα υπάρξει μία παύση» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

«Ταλαντούχοι άνθρωποι σαν τον Νίκο, δεν χρειάζεται να αλλάζουν κανάλια ή τα κανάλια να αλλάζουν τους παρουσιαστές, αν κάποια στιγμή δεν πάνε καλά. Όταν έχεις αποδείξεις ότι είσαι ταλαντούχος και καλός, θα υπάρξουν και τα πάνω και τα κάτω. Δεν γίνεται να μην συμβεί. Άρα ο σκοπός είναι να ανανεώνονται οι άνθρωποι κι επειδή είναι πολύ μικρός ο κύκλος στην Ελλάδα, καλό είναι να κάθεσαι κάπου και να το πολεμάς» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και πρόσθεσε:

«Και το κανάλι να εμπιστεύεται έναν ταλαντούχο παρουσιαστή και ο παρουσιαστής να αγαπά το κανάλι του και να μπορούν να σμίξουν. Αν δεν υπάρχουν προβλήματα. Αν υπάρχει παρασκήνιο, που δεν γνωρίζω και δεν μπορούν να τα βρούνε, αυτό είναι κάτι άλλο».

 

Read More

And More