Γρηγόρης Αρναούτογλου για Στέφανο Κασσελάκη: «Μου θυμίζει την ιστορία με τα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια»

Τη δική του άποψη για τον Στέφανο Κασσελάκη θέλησε να εκφράσει το πρωί της Πέμπτης 23/11 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε πως η ιστορία με τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, το θυμίζει την ιστορία με τα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια.

«Ξέρετε τι μου θυμίζει; Δε μιλάω καθόλου αρνητικά για τον κύριο Κασσελάκη, μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, αν και δε μου βγάζει μια πολιτική οντότητα ακόμη. Μου θυμίζει την ιστορία με την Αννίτα Πάνια και τα παρατράγουδα, που βγάλανε όλοι από ένα τραγούδι, και μετά πηγαίναν όλοι σε ένα μαγαζί, και ο κόσμος πήγαινε και άκουγε τα παρατράγουδα

Πηγαίνανε μέσα σε ένα μαγαζί μέχρι και 2000 άτομα για να ακούσουν αυτά τα παιδιά να τραγουδάνε. Με ποιον να τα βάλω; Με αυτά τα παιδιά και να τους πω γιατί τραγουδάτε; Μα τα παιδιά αυτά, για τους λόγους που θέλησαν τραγούδησαν, και από κάτω βλέπανε 2000 άτομα να πηγαίνουν να τους ακούνε.

Δε συγκρίνω τα παρατράγουδα με τον κύριο Κασσελάκη, καμία σχέση. Δε ξέρω. Δώστε μου χρόνο να μάθω είπε, και οι άλλοι του δώσανε. Τώρα αν μάθει ή όχι, αυτό θα το δείξει η ιστορία. Θα μου κλώτσαγε για πρόεδρος παντού, ο οποιοσδήποτε εμφανίζεται σαν ένας αστεροειδής… Είναι σαν να μου λες να αναλάβω ένα εστιατόριο τώρα, το ανέλαβα, απέτυχε γιατί δεν είμαι καλός επιχειρηματίας» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Read More

And More