Γρηγόρης Αρναούτογλου για Τέμπη: «Είναι από τις πιο δύσκολες ενάρξεις που μου έχουν τύχει»

Διαφορετική έναρξη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο παρουσιαστής του ANT1 εμφανίστηκε με ένα μαύρο t-shirt με την επιγραφή «Πάρε με όταν φτάσεις» τη φράση που πολλοί από τους επιβάτες του τρένου άκουσαν για τελευταία φορά από τους γονείς τους.

«Είναι ίσως από τις πιο δύσκολες ενάρξεις που μου έχουν τύχει, αν και όλα αυτά τα χρόνια και με τις ζωντανές εκπομπές, βρέθηκα πάρα πολλές φορές αντιμέτωπος με γεγονότα που εμάς του ψυχαγωγικού μας σοκάρουν, μας κάνουν να μη μπορούμε καν να αντιδράσουμε και να εμφανιστούμε στην τηλεόραση», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και πρόσθεσε: «Τα λόγια νομίζω είναι περιττά. Όλη η Ελλάδα, όλος ο κόσμος, νομίζω και όλος ο πλανήτης καταλαβαίνουν πολύ καλά τι συμβαίνει. Έσπασαν μέσα μας όλα. Νομίζω ότι είμαστε χίλια κομμάτια και προσπαθούμε να τα ανασυνταχθούμε και να βρεθούμε στις θέσεις μας, ώστε να πάμε παρακάτω. Χωρίς βέβαια να ξεχάσουμε, ούτε στιγμή αυτό το γεγονός», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ καλησπέρισε τηλεφωνικά τη δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου σχολιάζοντας την επικαιρότητα με την τραγωδία στα Τέμπη.

Read More

And More